Fratele iubitei lui Mete, chinuit de gandul de a ucide! Vezi ce destainuire ii face tanarul surorii sale, in episodul de azi din “Tradarea”, de la 20.00, la Kanal D

Editor: Silviu Bunea Autor: A.M.
Actualizat: 29 sep 2020, 12:05

Berrin si Ahmet o cauta disperati pe Zehra, neintelegand gestul fetei de a fugi de acasa.

Aceasta hotaraste sa ramana la adevaratul sau tata, pentru a-si pedepsi mama. Cei doi soti merg in graba acasa la Hakan pentru a-si recupera fiica, insa Zehra refuza sa se intoarca cu acestia.



In acest timp, Bahar revine in casa lui Soner pentru a-si incepe activitatea de guvernanta pentru micuta Deniz. Aceasta isi intra in rol si incearca prin diverse mijloace sa se faca indragita de fetita.


Ayca si Mete continua sa isi transmita mesaje de iubire prin intermediul lui Osman, din cauza interdictiei impuse fetei de catre fratele acesteia, Mithat.


Pe de alta parte, Mithat este chinuit de gandul ca va fi nevoit sa ucida pentru a putea sa-si duca la indeplinire misiunea ce-i fusese incredinta de liderul gruparii politice din care facea parte. Insa ori de cate ori acesta incearca sa-l impuste pe colegul sau socialist, Aydin, esueaza.
Prizonier gandurilor sale, Mithat nu se mai poate concentra si pe problema surorii lui. Profitand de situatie, Ayca fuge la scoala. Baiatul este pe cale sa isi impuste colegul, insa este impiedicat chiar de sora sa. Intr-un moment de tensiune maxima, Mithat ii face acesteia o marturisire stranie…

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.