Fratele lui Cristian Molnar cere, cu disperare, continuarea căutărilor: „Fratele meu este în viață. Trebuie să continue”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 08 iun 2024, 13:52

Fratele lui Cristian Molnar vrea ca tânărul să fie găsit cât mai repede

Sursa: Facebook Cristi Molnar; rainews.it

Petru Radu, fratele lui Cristian Molnar, implicat în căutările intense ale tânărului, a făcut mărturii tulburătoare. Acesta simte că fratele lui nu a murit înecat în viitură.

Cristian Molnar a fost înghițit de apele râului Natisone, din Italia, în urmă cu o săptămână, iar de atunci acesta este căutat de sute de persoane, printre care se numără atât salvatori profesioniști, cât și voluntari din comunitate.

Ce mesaj a transmis fratele lui Cristian Molnar

Printre cei care sunt implicați în operațiunea de căutare se află și fratele lui, pe nume Petru Radu.

Acesta nu se poate odihni cât timp Cristian este de negăsit și, împreună cu ceilalți oameni care participă la această misiune, depune mari eforturi pentru a-i da de urmă.

Chiar dacă Patrizia Cormos și Bianca Doroș, fetele care au fost înghițite de viitură odată cu Cristian, au fost găsite înecate, fratele lui este mânat de gândul că acesta este încă în viață și că s-ar fi pierdut.

Astfel, acesta le cere autorităților să continue căutările.

Citește și: Imaginile durerii de la priveghiul Patriziei Cormos și Biancăi Doroș! Gestul făcut de primarul din Premariacco

„Fratele meu este în viață și pur și simplu nu cer nimic, vreau doar să-l găsească cât mai curând posibil, eforturile de salvare trebuie să continue până îl găsesc, trebuie să continue și după ziua de duminică, până când îl găsesc pe fratele meu”, a transmis Petru Radu, pentru presa italiană.

Citește și: Tragedie cumplită pentru o familie din județul Prahova. Un băiețel de 2 ani a murit după ce s-a înecat în pârâul din spatele casei

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Primarul din Premariacco a vorbit despre căutările lui Cristian Molnar

De asemenea, primarul din Premariacco, Michele De Sabata, a dezvăluit, pentru ilmessaggero.it, că fratele lui Cristian nu are liniște până când nu va fi găsit: ​„Este ca un leu în cușcă, nu-i plac rețelele de socializare și televiziunea. Se plimbă în sus și în jos, chinuit. Este convins că își va găsi fratele în viață”.

Citește și: Potop în România în cursul nopții de astăzi! Ploile torențiale și grindina au făcut ravagii

Vineri, 7 iunie, a fost a opta zi de căutări, care au continuat în zona Paderno. Tânărul român este căutat zilnic de scafandri, drone și submarine, pe lângă echipajele terestre de căutare.

Citește și: Zile libere în Italia. În ce situații au angajații zile libere plătite

„Ziua 8 de cercetare. Azi (n.r. 7 iunie) pornim, din nou, de la podul roman în direcția Paderno. În sfârșit, submarinele vor putea lucra cu vizibilitate bună. Astăzi închidem podul cu poliția municipală a comunității, pentru pietoni (vă trimit poze, daca sunteți curioși), de la 08:00 la 17:00”, a transmis primarul din comuna Premariacco, pe contul lui personal de Facebook.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.