Fratele lui Cristian Molnar își strigă durerea, după ce a fost nevoit să recunoască cadavrul: „Familia mea are un cadavru de plâns” Tânărul cere dreptate și adevăr

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 24 iun 2024, 15:09

Fratele lui Cristian Molnar își strigă durerea, după ce a fost nevoit să recunoască cadavrul: „Familia mea are un cadavru de plâns” Tânărul cere dreptate și adevăr

Sursa: Facebook

Momentul descoperirii trupului lui Cristian Molnar a atins un punct culminant de durere pentru familia sa. Fratele său, Petru, a trebuit să meargă la morga din Udine pentru a recunoaște trupul neînsuflețit al lui Cristian.

Momente greu de descris pentru familia lui Cristian Molnar și mai ales pentru fratele său, Petru. Acesta a fost nevoit să recunoască cadavrul. 

După mai bine de trei săptămâni de la tragicul accident din Italia, corpul lui Cristian Molnar a fost în sfârșit descoperit. Tânărul de 25 de ani și prietenele sale, Patrizia Cormos și Bianca Doroș, au murit după ce au fost înghițiți de apele râului Natisone.

Descoperirea trupului lui Cristian într-o zonă greu accesibilă a venit ca o lovitură devastatoare pentru familie și prieteni, care au sperat până în ultima clipă la un miracol.

Fratele lui Cristi Molnar a mers să recunoască cadavrul

Pentru fratele lui Cristian, Petru Molnar, momentul recunoașterii la morga din Udine a fost unul de neimaginat. Răpus de durere, Petru și-a strigat suferința și a cerut ca justiția să fie făcută și amintirea fratelui său să fie onorată.

„Acum că familia mea are un cadavru de plâns, vreau adevăr și dreptate pentru Cristian”, a mărturisit Petru Molnar, potrivit Corriere.it.

Citește și: MAE confirmă: Trupul neînsuflețit al lui Cristian Molnar a fost găsit în râul Natisone

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Durerea celor rămași în urmă este de neimaginat. Fratele lui Cristian, alături de restul familiei și prietenii, trec prin momente de o intensitate emoțională copleșitoare. Speranțele lor, alimentate de iubire și disperare, s-au lovit de realitatea cruntă a pierderii.

Cristian Molnar a fost găsit după 3 săptămâni de căutări

În urmă cu trei săptămâni, Cristian Molnar, împreună cu prietenele sale, Bianca și Patrizia, au fost surprinși de o viitură în timp ce se aflau în Italia.

Trupurile celor două tinere au fost recuperate relativ repede, însă corpul lui Cristian a rămas de negăsit.

Citește și: Căutările neîncetate ale lui Cristian Molnar sunt în plină desfășurare: „Tensiunea este mare, dar nu ne vom opri” Familia încă speră că tânărul este în viață

Căutările disperate au durat săptămâni întregi, iar descoperirea a fost posibilă doar după ce nivelul apei a scăzut semnificativ.

Trupul neînsuflețit al tânărului a fost găsit într-o peșteră subacvatică acoperită de vegetație.

Vestea descoperirii corpului tânărului a fost un șoc pentru toți cei care l-au cunoscut și iubit.Căutările s-au încheiat, dar durerea persistă, iar amintirea lui Cristian rămâne vie în inimile tuturor.