Fratele lui JADOR de la "Puterea dragostei" are un umor incredibil! Razi de mori, ce i-a trecut prin cap! "Tot nebun ai ramas"

Autor: L.S.
Actualizat: 08 sep 2020, 16:20

Jador de la "Puterea dragostei" are un frate, cu care seamana izbitor de mult si care are un umor incredibil! Se pare ca veselia e o trasatura de familie!

Se pare ca veselia e o trasatura de familie pentru JADOR, de la "Puterea dragostei". Carismatic, vesel si pozitiv, tanarul artist si-a facut o multime de prieteni si a cucerit mii de telespectatori. Insa nu doar JADOR este vesel si glumet in familia Dumitrache!

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

Fratele lui JADOR, care seamana izbitor de mult cu artistul, are un umor incredibil!

Citeste si: Hamude nu se lasa: "Aceasta Raluca si acest Ricardo". Adevaratul motiv pentru care Hamude a vrut sa plece de la "Puterea dragostei"

Citeste si: FOTO: Ce mama tanara si frumoasa are Alex Zanoaga de la "Puterea dragostei"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Recent, Razvan Dumitrache si-a achizitionat o pereche de cizme de cauciuc, cel mai probabil ca sa se duca la pescuit fara sa isi faca griji ca isi va uda picioarele. Insa tanarul a vrut sa "se laude" prietenilor virtuali cu noua lui achizitie, asa ca si-a filmat cizmele si si-a exprimat bucuria printr-un cantec de un umor incredibil!

"Razi de mori", au comentat prietenii.

"Tot nebun ai ramas", a scris altcineva!

Vezi Kanal D live