Fratele lui Pepe, MARTURISIRI CUTREMURATOARE. Sustine ca vorbeste cu fiul sau, MORT intr-un accident de masina

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 01 oct 2020, 23:15

Se spune ca cei dragi nu ne parasesc niciodata, nici macar atunci cand pleaca in lumea de dincolo!

Fratele lui Pepe ne povesteste o astfel de poveste cutremuratoare, prin care trece de catva timp. Sustine ca vorbeste cu propriul fiu, mort intr-un accident rutier. Sunt marturisirile cutremuratoare ale unui tata care sustine ca fiul sau mort in urma cu sapte ani nu l-a parasit, ci ii este alaturi si-i transmite semne.

Tatal indurerat pe care viata l-a pedepsit crunt este chiar fratele lui Pepe, Giani, care si-a pierdut fiul de 17 ani, intr-un accident rutier..

Cand Franco a plecat la ceruri, fratele lui Pepe a simtit cum toata lumea se prabuseste in jurul sau: „Eu nu am ras 2 ani! Cu toate ca toata viata am fost un tip spontan, glumet, imi place sa-i fac pe cei din jurul meu sa se simta bine, dar, dupa ce-a plecat Franco, doi ani n-am mai ras!"

Giani nu putea sa accepte ce i s-a intamplat fiului sau, ca nu mai poate sa-l vada si sa comunice cu el.

Dupa inmormantare, insa, un prieten i-a dat o speranta:

Un coleg de clasa de-al meu a fost cel care mi-a dat una dintre primele alinari. Mi-a spus: Giani, dupa ce il ingropam pe Franco, mergi cu mine, acasa, vorbesti cu vecina mea, care si-a pierdut fiul. Sa stii ca ea vorbeste cu el si, in momentul acela, eu am primit oxigen. Si-atunci am inceput sa prind putin aer, ca viata nu pot sa numesc! ”.

##VIDEO127267##

Giani sustine ca ii simte prezenta fiului sau si, mai mult decat atat, a vazut, clar, semne care i-au dat de inteles ca Franco il vegheaza de Sus. Este cutremurator ce i s-a intamplat intr-o zi, cand s-a dus la mormantul tanarului: „ Exact aici, cineva ne privea. Lucru vazut acasa, in momentul in care ne-am uitat la fotografii ”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Marturisirile socante continua! Giani povesteste ca la sase saptamani de la inmormantarea fiului sau,

el i-ar fi simtit prezenta in fosta sa camera: „ Doar am pus chifla, paharul de vin si in 5 minute am ramas toti stupefiati! Cand am vazut ca s-a format o cruce pe bucata de paine si uitati-va bine la pahar ca se poate vedea, se vede urma. S-a si baut din el!"

In aceeasi camera, Giani sustine ca semnele lasate de Franco au inceput sa se inmulteasca:  „ Ii facusem comanda de ziua lui de echipamentul lui Cristiano Ronaldo.

Atunci, activ la Manchester. Din pacate, echipamentul a venit mai tarziu! Si l-am dus la el. In momentul in care am plecat si le-am strans, cu scopul sa-i pun echipamentul intr-un tablou in camera lui, am vazut ca jambierul…s-a deplasat. Nu a miscat nimeni mingea! ”.

In ultimii sapte ani, fratele lui Pepe, Giani, s-a „hranit” cu credinta ca fiul sau ii este alaturi, desi nu-l poate vedea! Doar aceste semne „primite” de dincolo i-au redat zambetul pe buze si l-au ajutat sa-si recapete, cat de cat, pofta de viata.



In momentul in care plec, plec trist. Chiar daca au trecut 7 ani, in momentul in care ma despart, il pup si-i promit ca ma intorc si sa nu fie suparat. Tata mai are putina treaba, dar, o sa vina cat poate de repede ”.

 

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.