Fratele lui Randi, RETINUT de Politie pentru 24 de ore sub acuzatia de evaziune fiscala

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 sep 2021, 09:35

UPDATE 18:10 - Fratele cantaretului Randi, Alexandru Ropcea, a fost retinut marti pentru 24 de ore de catre procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Ilfov, sub acuzatia de evaziune fiscala.

UPDATE 16:20- Andrei Stefan Ropcea, cunoscut ca Randi, component al trupei Morandi, a declarat marti, la iesirea din sediul Politiei Ilfov, ca nu a facut nicio evaziune fiscala, iar faptul ca este cercetat nu inseamna ca este vinovat, precizând ca el si fratele lui sunt suspectati, nu acuzati.

"Eu nu ma ocup cu nimic in firma, eu sunt cu numele acolo, am finantat, e o afacere de familie.
Fratele meu e imputernicit. Nu suntem acuzati, suntem suspectati, nu suntem vinovati, suntem cercetati", a spus Randi.

UPDATE 12:20
- Noi detalii ies la iveala in cazul Randi.

Potrivit WOW biz .ro, se pare ca artistul nu a recunoscut nimic din acuzatiile aduse. Mai mult, acesta ar fi dat vina pe fratele lui, sustinand ca nu stie ce a facut acesta in actele contabile ale firmei.


Politistii ilfoveni au descins, marti dimineata, in locuinta lui Andrei Stefan Ropcea, cunoscut ca Randi, component al trupei Morandi, intr-un dosar de evaziune fiscala in care prejudiciul a fost evaluat la aproximativ 100.000 de euro.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, Randi si fratele acestuia detin o firma prin intermediul careia au organizat mai multe evenimente, insa nu ar fi trecut onorariile in contabilitate.

Anchetatorii ilfoveni au descins la patru adrese, doua in Bucuresti, acasa la Randi si la fratele sau si doua in Otopeni, unde locuieste contabila societatii si este sediul firmei administrate de Randi.


Cei doi frati au fost gasiti acasa.

Sursa: Mediafax