Fratele lui Traian Basescu, santajat? Iata ce spun autoritatile

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 08 oct 2020, 23:35

Flagrantul a fost, chipurile, menit sa-l scoata pe Mircea Basescu de la ananghie. Cel putin, asta sustine fiica lui Bercea Mondial.

Este, poate, cel mai cu greutate din ultima vreme, pentru procurorii constantenti. Flagrantul a fost facut la Constanta si ii are in prim-plan pe Mircea Basescu si pe fiica si ginerele lui Bercea Mondial.

Procurorii DNA vorbesc despre o suma uriasa pe care Mircea Basescu ar fi cerut-o rudelor lui Bercea. Mai exact, fiicei interlopului si ginerelui acestuia. Declaratiile acestei femei arunca in aer tot: „cand am iesit pe scari de la el, m-a luat coruptia si pe mine, si pe fata mea de 4 ani.
” Mircea Basescu a declarat senin „Asteptam cu interes bunul mers al anchetei.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Inculpatul  Constantin Marius a primit(...) suma de 10.000 euro de la persoana vatamata, procurorii procedand la constatarea infractiunii flagrante. Fata de celelalte doua persoane, inculpata Anghel Izaura si un minor (17 ani) s-a luat masura controlului judiciar.”

, conform DNA.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.