Fratele Mădălinei Manole, sfâșiat de dorul surorii sale. S-au împlinit 13 ani de când regretata artistă a închis ochii: „Plânge cerul, plânge sufletul ei, plâng ochii noștri!”

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 15 iul 2023, 12:44

Mădălina Manole s-a stins în viață în urmă cu 13 ani

Sursa: Facebook Dor de Lina,Lina Madalina Manole

Mădălina Manole s-a stins în viață în urmă cu 13 ani, însă fratele ei încă duce suferința pe care a trăit-o în urmă cu ani de zile.

După un deceniu de la decesul regretatei artiste Mădălina Manole, fratele ei încă este spulberat de durere, iar fratele acesteia, Marian Manole, își arată suferința pe rețelele sale de socializare.

Citește și: Adevarul despre relatia dintre Maria Dragomiroiu și Mădălina Manole. Ce face interpreta de muzică populară în fiecare seară, în amintirea ei

Fratele Mădălinei Manole, sfâșiat de dorul surorii sale

Vineri, 14 iulie, s-au împlinit 13 ani de la decesul regretatei cântărețe, după ce aceasta și-a luat viața chiar în ziua în care trebuia să împlinească frumoasa vârstă de 43 de ani. Mădălina Manole și-a luat viața după ce a ingerat o substanță toxică, mai exact carbofuran, după cum au anunțat medicii legiști.

Mădălina Manole a fost găsită fără suflare în casa ei din Otopeni, în ziua în care trebuia să celebreze cei 43 de ani de viață.

După 13 ani de la acest eveniment tragic, fratele ei însă simte o durere ce nu a trecut cu trecerea timpului, iar cum în această zi în care se împlinesc 13 ani de deces, dar și ziua în care artista ar fi împlinit 56 de ani, Marian Manole a publicat un mesaj dureros pe rețelele sale de socializare.

„Plânge cerul, plânge sufletul ei, plâng ochii noștri! Primul 14 iulie în ăștia 13 ani când sunt trezit de tunete, fulgere, trăsnete și plouă! Nu că aș fi dormit azi noapte! Am închis ochii, doar forțându-mă să mă odihnesc

puțin! Spectacolul cerului de ziua Mădălinei!”, a scris Marian Manole pe Facebook.

Reacțiile acestui mesaj au fost copleșitoare, iar persoanele ce au apreciat-o pe Mădălina Manole au comentat la această postare cu mesaje sentimentale.

„Dumnezeu să o odihnească în pace! Sperăm să se facă dreptate!”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Semn că cerul e pornit să facă dreptate, să aducă la iveală adevărul.

Veșnică memorie fetei cu părul de foc – Mădălina!”

Citește și: Cu ce se ocupă Petru Mircea, soțul Mădălinei Manole, la 12 ani de la moartea artistei. Bărbatul și-a refăcut viața cu o altă femeie

Care a fost adevăratul motiv al decesului Mădălinei Manole?

Mădălina Manole a decedat în urmă cu 13 ani, după ce aceasta a ingerat o substanță toxică, mai exact carbofuran, iar motivul pentru care aceasta ar fi recurs la acest gest ar fi fost depresia postpartum pe care aceasta a avut-o după ce l-a născut pe băiatul ei. Aceasta s-a simțit copleșită de cariera ei și depresia de care suferea, motive ce au făcut-o să recurgă la gestul ce încă îl face să sufere pe Marian Manole.

„La autopsie s-a constatat o leziune traumatica (plaga contuza parietala stanga) care s-a putut produce cel mai probabil prin lovire de plan dur in cadrul starii de rau care a premers decesul si nu are legatura cu mecanismul de producere a mortii. Examenul sangelui a fost negativ pentru droguri bazice; in continutul gastric s-a gasit carbofuran; sangele analizat nu contine alcool”, anunțau medicii legiști în urmă cu 13 ani.

Citește și: Dan Negru, mesaj emoționant pentru Petru, fiul Madalinei Manole: "Citesc azi în ziare că împlinești 13 ani!"

Sursa: spynews.ro