Fratele Oanei Mizil a murit la doar 26 de ani, într-un teribil accident. Drama prin care a trecut fosta iubită a lui Marian Vanghelie

Autor: Cristina Mocanu

Fratele Oanei Mizil a murit la doar 26 de ani, într-un teribil accident.

Sursa: Captură KANAL D

Oana Mizil a vorbit în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”despre drama prin care a trecut în tinerețe. Tatăl său a murit de leucemie, iar fratele a murit într-un cumplit accident de motocicletă.

Oana Mizil și-a deschis sufletul și a povestit despre cele mai dureroase momente din viața sa, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Cu o sinceritate profundă, Oana a rememorat drama care i-a marcat tinerețea: pierderea tatălui, răpus de leucemie, și tragedia sfâșietoare a fratelui său, care a murit la doar 26 de ani, într-un accident de motocicletă, chiar în ziua de Paște. Aceste evenimente devastatoare au lăsat urme adânci în viața ei, dar Oana Mizil a găsit puterea de a continua, deși pierderile au fost greu de suportat.

Dramele care i-au afectat viața Oanei Mizil

Invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Oana Mizil și-a făcut curaj și a vorbit despre drama cumplită prin care a trecut în tinerețe. Tatăl ei a murit de leucemie, iar fratele ei s-a stins în ziua de Paște, după ce a suferit un accident de motor. Toate aceste lucruri au marcat-o pe Oana Mizil, iar în prezent aceasta le simte lipsa celor doi, iar în cele mai grele momente din viața ei se simte singură.

„Aveam 21 de ani când mi-a murit tatăl care era bolnav de leucemie. Am zis că pot să continui și am continuat. Apoi a fost foarte greu când mi-a murit fratele. S-a întâmplat chiar într-o zi de paște, de 1 mai.” Femeia, credea că fratele ei era în casă atunci când a fost sunată să i se spună că fratele ei Răzvan Mizil a avut un accident de motocicletă.

Acesta s-a izbit de o balustradă aflată pe DN1. Oana Mizil a ajuns de urgență la locul accidentului, iar imaginea acestuia întins pe caldarâm o urmărește și în prezent. „ L-am văzut în fața mea. Era întins pe jos”. Fratele ei avea doar 26 de ani când s-a stins din viață, în 2005.

Citește și: Oana Niculescu Mizil, și-a înșelat sau nu fostul soț cu Marian Vanghelie? Cum a început relația celor doi și cine este primul soț al Oanei

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Imaginea fratelui întins pe caldarâm o bântuie și în prezent pe Oana Mizil

Întrebată de Denise Rifai dacă în prezent imaginea fratelui său întins pe caldarâm, în urma accidentului de motocicletă o mai bântuie și în prezent, Oana Mizil a răspuns cu lacrimi în ochi „De foarte multe ori. Chiar acum două seri am sunat un prieten drag și i-am zis că „Uite sunt așa, puțin neliniștită, pentru că toată seara l-am văzut pe el.”

Am fost foarte, foarte unită cu fratele meu. Eram un singur suflet. Ambele pierderi...l-am văzut pe tatăl meu cum în trei luni leucemia pur și simplu i-a mâncat viața și s-a stins din viață în fața mea. Mă duceam zilnic la el la spital și tot timpul îmi spunea „Fetița mea, Oana cui te las eu? Ești prea tânără! Te-am educat, ți-am arătat”...apropo c ând am făcut 18 ani, exact în noaptea plus 18 ani m-a chemat și a vorbit de la 10 seara până la 7 dimineața și mi-a zis așa„ Ți-am arătat viața
de doctor, viața de arhitect, viața de vagaboandă, viață da dansatoare, ți-am arătat tot ce se poate. Tu îți alegi destinul, tu îți alegi viața de acum în colo.” Tatăl meu a fost un om extrem de înțelept, extrem de cult, extrem de educat de la care am învățat foarte multe, inclusiv pasiunea pentru a face afaceri și a face bani. Pentru că de la 15 la 21 de ani m-a ținut lângă el. A contat foarte mult pentru că l-am pierdut la 21 de ani, exact când o fată, o fiică, are nevoie de tatăl ei. Apoi, fratele, în ziua de Paște, am plecat spre casă, am primit un telefon și eu am fost ultimul telefon sunat, de aceea l-am primit eu telefonul și mi s-a zis „Este un accident cu un băiat blond întins pe jos.” Ne-am întors cu soțul meu Jimmy, de atunci. În momentul în care m-am dat jos din mașină, vă spun sincer că l-am văzut întins acolo și mi s-au tăiat picioarele. Am căzut în genunchi. Au venit cei de la salvare, mi-au făcut o injecție, mi-au dat putere, mi-am reveni, m-am dus la el și era cald...și l-au pus în salvare și au plecat. Și dus a fost. Mi-a lipsit foarte mult și el, pentru că acum sunt o femeie singură, cu mama și Maria, dar sunt extrem de puternică și am putu să zâmbesc și după. Și după, viața mea a fost foarte...așa cu multe, cu multe, pentru că a fost și pușcăria bunicului meu, Marian a stat în aceiași celulă unde a stat bunicul meu, patru luni a stat Marian, bunicul meu a stat mai mult. Trei ani de zile, trei ani și un pic m-am dus la Jilava și i-am dus mâncare cu bunica mea și îl vedeam pe idolul meu, bunicul meu, un om extrem de bun, închis acolo, dar le ținea moralul tuturor, inclusiv a lui Nicu. Viața mea a fost frumoasă. Nu regret o secundă nimic din viața mea.”

Drama prin care a trecut Oana Mizil, pierzându-și fratele la doar 26 de ani într-un accident tragic, a marcat profund viața sa. Deși aceste pierderi au lăsat răni adânci, ea a găsit puterea de a merge mai departe. Cu toate că durerea persistă, Oana a reușit să-și păstreze echilibrul și să continue să fie o persoană puternică, mai ales pentru mama și fiica sa.

Citește și: Oana Niculescu-Mizil, primele declarații despre despărțirea de Marian Vanghelie! „Eu încă am speranța că vine o minune peste el și peste noi și că va fi alături de noi, acasă” Iată confesiunile tulburătoare!