Fratele sinucigasului din poligonul de trageri face dezvaluiri, in premiera, despre MOTIVELE care l-au determinat pe barbat sa comita odioasa crima!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:28

Ce l-a determinat pe tanarul de 24 de ani sa-si omoare instructorul de tir, apoi sa isi ia viata?

Fapta tanarului de 24 de ani care a tras fara mila in propriul instructor de tir, apoi s-a sinucis, a socat o tara intreaga. Ce l-a putut determina sa-si ia viata, dar si sa ucida un om nevinovat? Acum, fratele tanarului, care a semanat groaza, dezvaluie secrete care ar putea raspunde la intrebarile anchetatorilor: toate acestea vin dupa o depresie.(…) Tata sufera de Sindromul Marfan.

Un psiholog ne explica mai multe despre acet sindrom: este un sindrom care afecteaza colagenul, articulatiile, o buna parte din sistemul osos si muscular si e destul de chinuitor.

Mai ales, dupa ani de zile de evolutie.

Dar, cum l-ar fi putut determina aceasta boala sa faca un gest atat de necugetat? Fratele sinucigasului mai spune ca tanarul era suparat din cauza faptului ca nu-si gasea un loc de munca, desi era pasionat de IT.


E foarte frecventa la tinerii educati prin critica, descurajare: nu faci bine, nu faci nimic!.
In momentul in care l-ai contrariat o data, se produce ceea ce se numeste rabufnire pasiva-agresiva; o rabufnire care a ucis un om nevinovat in doar cateva clipe,
spune tot psihologul.

Mama sa a fost cea care a gasit biletul de adio lasat de tanarul de 24 de ani! Iata ce a scris baiatul care avea toata viata inainte: ca-i pare rau, ca nu meritam sa faca in momentul asta ce a facut, ca nu mai poate continua, ca se gandeste de mai mult timp si nu poate rata sansa asta.

Numai ca, gandul negru al tanarului i-a luat viata si lui Nicolae Tanase in varsta de 56 de ani, instructorul sau si, totodata, directorul poligonului in care s-a desfasurat scena de groaza. Tanase era pasionat de ceea ce facea si nu se limita doar la munca de birou: ori de cate ori ii permitea timpul, oferea si lectii practice in cadrul poligonului.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

II placea sa se implice activ, sa le explice tinerilor ce inseamna manuirea unei arme

si sa le impartaseasca din experienta lui.

Dupa tragicul eveniment, clientii poligoanelor de tir vor fi verificati de politistii specializati in arme, explozivi si substante toxice, in conditiile in care, potrivit legii, sedintele de tragere pot fi sustinute de orice persoana care are peste 18 ani.