Frații Fabian, autorii crimei de la Padina, au fost eliberați din arest. Decizia a fost luată de Curtea de Apel Ploiești

Autor: Diana Bostan

Frații Fabian au fost plasați în arest la domiciliu

Sursa: Captură TikTok/ Instagram

Autorii crimei de la Padina au fost eliberați și vor fi cercetați în arest la domiciliu. Cei trei sunt acuzați de omor, după ce au atacat cu cuțitul un bărbat la o petrecere cu vedete, în luna februarie.

Potrivit Realitatea.net, frații Fabian, cei trei bărbați acuzați de omor, în urma atacului cu cuțitele asupra unui alt bărbat în cadrul unei petreceri cu vedete de la Padina, în luna februarie, vor fi supuși cercetării în arest la domiciliu conform deciziei Curții de Apel Ploiești.

Frații Fabian au fost plasați în arest la domiciliu

Decizia judecătorilor din Prahova de a permite cercetarea celor trei inculpați în arest la domiciliu a fost motivată de evaluarea lor asupra nivelului de pericol social pe care aceștia îl reprezintă, notează

sursa menționată anterior. 

Citește și: „Dumnezeu poate a ales”. Mama suspecților în cazul crimei de la Padina știa că Sorin Anghel își va pierde viața. Ce spune faimoasa clarvăzătoare despre noaptea tragediei

Cererea fraților Fabian de eliberare din arest preventiv, făcută și acum o lună, a fost motivată de afirmația că aceștia ar fi fost, de fapt, victime și că au acționat în legitima apărare.

Cu toate acestea, instanța a respins solicitarea în acel moment.

Cei trei bărbați acuzați de omor sunt copiii vrăjitoarei Sidonia. Marin Laurențiu, Marin George Armando și Marin Louis Justin au vârste cuprinse între 19 și 32 de ani și sunt membri ai uneia dintre cele mai periculoase grupări interlope din București.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Sorin Anghel și-a pierdut viața în urma atacului de la Padina

Sorin Anghel este bărbatul ucis într-un atac cu macete la o petrecere ce a avut loc la un hotel din Padina. Bărbatul a fost înjunghiat de mai multe ori, după ce a încercat să-și apere soția de presupușii atacatori.

Sorin Anghel și soția sa participau la o petrecere într-un hotel de lux din stațiunea Padina, alături de mai multe vedete.

Cu toate că atmosfera festivă a fost inițial una de bucurie, evenimentul s-a transformat în tragedie.

Citește și: Ce se întâmplă cu cei trei suspecți în cazul crimei de la Padina. Decizia magistraților este una definitivă

Conform martorilor, incidentul a avut loc în contextul unei dispute apărute între soția victimei și atacatori. Confruntarea verbală a escaladat rapid, iar în momentul în care Sorin Anghel a reacționat fizic, agresorii au scos cuțitele și l-au urmărit în tot restaurantul.

Atacul s-a încheiat în spatele tejghelei, unde bărbatul a fost înjunghiat și rănit grav. Chiar dacă a încercat să fugă până în parcare, unde a fost tăiat din nou, Sorin Anghel nu a mai supraviețuit până la sosirea echipajelor de urgență.

„Persoanele bănuite de comiterea faptei, și anume trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani, se află în custodia poliției, urmând ca în cadrul anchetei să se stabilească participația la comiterea faptei și să fie dispuse măsurile prevăzute de lege”, au transmis polițiștii, potrivit  adevarul.ro.