Frații Fabian, viață opulentă! Suspecții crimei de la Padina, imagini din vacanțe de lux și bolizi de colecție

Autor: Diana Ghita

Frații Fabian învârt averi fabuloase

Sursa: TikTok Luis Fabian; TikTok Solomon Marin; Instagram

În noaptea dintre 10 și 11 februarie 2024, s-a dat o adevărată bătălie la o petrecere de fițe, organizată în stațiunea montană Padina.

Personajele principale în acest caz sunt trei dintre băieții vrăjitoarei Ioana Sidonia, care fac parte din clanul Fabian: Solomon, Luis și Armando, în vârstă de 31, 19 și, respectiv, 24 de ani.

Cum s-a derulat filmul crimei de la Padina

Cei trei indivizi au fost arestați pentru uciderea lui Sorin Eugen Anghel, care este văr cu interlopul dâmbovițean Ghenosu.

Până să fie omorâtă, victima a fost bătută cu bestialitate, totul pornind de la un motiv banal.

Sorin Anghel se afla împreună cu soția lui la petrecerea din Padina, acolo unde femeia începuse, la un moment dat, să danseze pe un scaun. La scurt timp, lângă ea a venit Solomon Fabian, începând să facă gesturi care l-au revoltat pe bărbatul ei, care, dintr-un pumn, l-a pus la pământ pe Solomon.

Citește și: Ce se întâmplă cu cei trei suspecți în cazul crimei de la Padina. Decizia magistraților este una definitivă

De aici a pornit un conflict de-a dreptul teribil, frații Fabian alergându-l prin local și lovindu-l atât cu pumnii și picioarele, cât și cu o macetă și un cuțit. Lovitura care i-a fost fatală lui Sorin Anghel a fost cea cu maceta, întrucât a produs o tăietură adâncă de aproximativ 20 de centimetri, în zona omoplatului, secționându-i artera aortă, care pornește de la inimă.

În urma acestei crime cumplite, cei trei frați au fost plasați în arest preventiv pentru 30 de zile, iar autoritățile cercetează în continuare cazul.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Frații Fabian au averi impresionante

Deși frații Fabian au mai avut antecedente în trecut, poliția nu s-a preocupat de ei. Conform informațiilor vehiculate în presă, cei trei s-ar ocupa chiar și cu trafic de droguri și înșelăciuni. Așa s-ar justifica averile acumulate de Solomon, Luis și Armando, care se laudă cu bunuri de mare valoare și călătorii în diverse locații exotice.

După cum se poate observa în pozele postate pe paginile lor de pe rețelele sociale, cei trei nu se îmbrăcau decât de la marile case de modă, precum: Gucci, Balenciaga sau Louis Vuitton. De asemenea, aceștia erau adevărați împătimiți ai mașinilor de lux, de la Maybach și Lamborghini, până la BMW și Mercedes.

Citește și: Averea spectaculoasă a fraților Fabian. Cum a reușit o crimă cu sânge rece să fie ascunsă în spatele a miliarde de euro

De asemenea, vacanțele pline de opulență erau o obișnuință pentru ei, călătorind prin locații precum Monaco, Dubai, Singapore, Japonia sau chiar insula lui James Bond. Ba mai mult, Solomon Fabian postase, recent, un anunț prin care își scosese la vânzare ceasul de aur Rolex Daytona, încrustat cu diamante. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.