Frații interlopului Emi Pian au fost condamnați definitiv la patru luni de închisoare după ce au tras cu pistolul după un bărbat în 2018

Autor: Lavinia Medrea

Frații interlopului Emi Pian au fost condamnați definitiv la patru luni de închisoare după ce au tras cu pistolul după un bărbat în 2018

Sursa: Facebook Florin Mototolea (Emi Pian)

Frații lui Emi Pian au fost condamnați definitiv la patru luni de închisoare, după ce au tras cu pistolul după un bărbat în 2018. Bărbatul îl înjunghiase în gât pe alt frate de-ai lor.

Vasile Duduianu, alias Grațian Pian și Laurențiu Duduianu, alias Ciprian Pian au fost condamnați definitiv la patru luni de închisoare pentru tulburarea liniștii publice.

Frații Duduianu, arestați definitiv pentru o perioadă de patru luni

La momentul incidentului din 2018, frații lui Emi Pian au tras cu un pistol de tip airsoft către un bărbat, în fața unui salon de evenimente unde avea loc un botez.

Bărbatul, Victor Barbu, îl înjunghiase în gât cu câteva secunde înainte pe Elvis, un alt frate de-ai lor. Bărbatul a fost judecat pentru tentativă de omor și a primit o condamnare de patru ani și jumătate de închisoare plus plata unor despăgubiri de 15.000 de euro lui Elvis Pian.

Citeste si: Petrecere cu zeci de interlopi înarmați cu topoare, săbii și furci în București. Autoritățile europene: „Așa vor arăta de acum petrecerile în societatea românească”

Incidentul din 2018 a avut loc la un botez organizat de Aslan, un alt interlop cunoscut, care a avut loc pe Șoseaua Pipera. Potrivit rechizitoriului, la botez au fost prezenți mai mulți membri din mai multe clanuri interlope puternice din București, dar și Victor Barbu, care era fostul iubit al dansatoarei Cristina Pucean.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe la ora 2:00 a venit la petrecere un brbat poreclit Melcu, despre care se știa că era iubitul Cristinei Pucean la momentul acela. Acesta s-a dus la masa Duduienilor, acolo unde a venit și Victor Barbu pentru a-l lua la rost.

Citeste si: Nicolae Duduianu, tatal lui Emi Pian, va fi eliberat? Barbatul a deschis un proces in care a solicitat eliberarea conditionata!

Între Victor Barbu și frații lui Emi Pian s-a petrecut un schimb de replici dure, după care au ieșit afară unde au decis să acționeze cu arme albe. Elvis Pian a încercat să-i împace pe toți, doar că în timp ce îi despărțea pe frații lui de Victor Barbu, acesta a scos un cuțit și i l-a înfipt în gât, după care a fugit.

Frații Duduianu au fugit după el, au tras și câteva focuri de armă, dar Victor a reușit să scape.

Cu toate astea, bărbatul s-a predat de bunăvoie la poliție a doua zi.

 

Taguri: