Fratii Nedelcu, fosti concurenti “Exatlon”, vor invarti duminica aceasta “Roata Norocului”

Autor: D.I.
Actualizat: 27 ian 2021, 06:10

Cei doi frati vor invarti cu forta Roata si se vor antrena in gasirea vocalelor si consoanelor pentru a deslusi fiecare puzzle, in goana dupa premiile uriase puse in joc.

“Roata Norocului”, emisiunea care le aduce telespectatorilor buna dispozitie si o multime de premii uriase concurentilor, va invita duminica aceasta, de la ora 20:00, la o noua editie plina de verva. Bursucu si Ana-Maria Barnoschi, prezentatorii emisiunii, sunt pregatiti si de aceasta data sa dea tonul la distractie, sa ofere premii valoroase si sa lanseze provocari amuzante, alaturi de doi invitati surpriza, foarte iubiti de marele public,  Alexandru Nedelcu si fratele sau, Gabriel Nedelcu, cunoscuti din postura de concurenti in reality-ul “Exatlon”.

Cei doi frati vor invarti cu forta Roata si se vor antrena in gasirea vocalelor si consoanelor pentru a deslusi fiecare puzzle, in goana dupa premiile uriase puse in joc.

Alex Nedelcu povesteste ca a avut parte de o experienta inedita, cu atat mai mult cu cat coechipier ii este chiar fratele sau, Gabriel. El marturiseste ca provocarile lansate de Bursucu si Ana-Maria Barnoschi l-au facut sa rememoreze amintiri din copilarie si sa rada cu lacrimi.

Citeste si: Kanal D, lider de piata cu „Teo Show”, la nivelul intregii tari si la orase

Citeste si: Mujgan si bebelusul ei, in pericol de moarte! Tanara naste prematur! Afla ce se va intampla ci cum va reactiona Yilmaz, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00, la Kanal D!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“A fost o experienta placuta sa particip la <Roata Norocului>. Imi place jocul, ma duce cu gandul la copilarie. Ne-am distrat la filmari, ne-a placut sa invartim Roata pentru o cauza nobila, am facut-o cu cea mai mare bucurie. Am trecut si prin cateva pedepse, prezentatorii ne-au pus in niste situatii amuzante. Vor fi super momente, nu doar noi, chiar si ceilalti concurenti au avut de infruntat pedepse ”,

povesteste Alex Nedelcu.

​Nu ratati o noua editie  “Roata Norocului”, cu Alex si Gabriel Nedelcu invitati, duminica, 21 iunie, la ora 20:00, la Kanal D!