Frica pe care Theo Rose nu și-a putut-o scoate de minte, înainte de a naște: „Mi-a fost groază”. Anghel Damian nu a scăpat-o din ochi nici măcar o secundă

Author: Andreea Buinoschi

Theo Rose a fost destul de mulțumită de cum a decurs sarcina

Sursa: Instagram

Theo Rose a născut în urmă cu aproximativ două săptămâni și le-a arătat fanilor ce a făcut în ultima zi în care a avut burtica de gravidă. Aceasta și Anghel Damian au încercat să nu se mai gândească așa mult la operație, pentru a nu se emoționa și mai tare.

Pe data de 14 iunie, Theo Rose l-a adus pe lume pe Sasha Ioan, fiul ei și al lui Anghel Damian. Recent, aceasta a postat un filmuleț despre ultima zi, înainte de operația de cezariană, atunci când au făcut ultimele cumpărături necesare fiului lor.

Cum a decurs ultima zi de sarcină pentru Theo Rose

Theo Rose a fost destul de mulțumită de cum a decurs sarcina, deoarece nu a întâmpinat probleme serioase, ci doar cele obișnuite perioadei respective.

Aceasta a primit foarte multe întrebări legate de sarcină și a încercat mereu să ofere un răspuns, fiind conștientă de cât era de important acest lucru pentru cei care o urmăresc.

În urmă cu puțin timp, Theo Rose a postat un filmuleț prin care arată ce a făcut cu o zi înainte de operația de cezariană, spre marea bucurie a internauților. Theo Rose a încercat să se liniștească, deoarece gândul că va fi operată nu îi dădea pace. 

Citește și: Primul mesaj transmis de Lia Bugnar, după ce Theo Rose a născut: „Trebuie protejat”. Fosta iubită a lui Anghel Damian nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume

„Am încercat să mă uit la serialul ăsta cu Arnold, dar m-a luat un stres și am zis să stau, așa, un pic, pe o parte, că am zis că, poate, poate, mă ia somnul.

Eu nu vă mint, te mai stresezi înainte de operație, mi-a fost groază aici”, a transmis Theo Rose. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Artista și Anghel Damian i-au lăsat un mesaj lui Sasha Ioan

Extrem de emoționanți, deoarece mai erau doar câteva ore până când fiul lor să năștea, cei doi au scris, într-un jurnal, câteva gânduri pentru fiul lor, pe are acesta le va citi atunci când se va face mai mare.

„Aici îți scriam ție, Sashi. I-am lăsat niște gânduri și ne-am bucurat de vremea frumoasă, după care, am stat și mă uitam la Anghel cum încerca să-și ia gândul de la ziua care urma să vină”, a mai povestit aceasta.

Citește și: Poza de colecție postată de Theo Rose, la doar câteva zile după ce a născut: „Am uitat să vă arăt”. Artista radiază de fericire în permanență

Emoțiile au fot atât de puternice, încât nu au mai putut să stea în casă și au ieșit să ia masa în oraș. După câtva timp, cei doi au revenit și au încercat să se odihnească, pentru a nu fi obosiți ziua cea mare.  „Ne-am pus la masă, eu mi-am comandat o ciorbă de lobodă. Ne-am luat o salată de fructe și ne-am întâlnit cu Codin, după care ne-am întors acasă și eram emoționată că nasc”,  a mai povestit artista.

Theo Rose a promis că, în curând, va reveni cu cea de-a doua parte a filmării, în care va povesti despre momentul în care a născut. Cu toate că și-a dorit să nască natural, aceasta a fost nevoită să nască prin cezariană, pentru a nu pune viața copilului în pericol.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.