Frigarui de berbecut

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 23:54

Cost estimativ: 30 lei pentru 6 persoane


Ingrediente

1 kg carne de berbecut (slaba, de preferat pulpa)
sare, piper
2 linguri de menta uscata
2 linguri rozmarin uscat sau proaspat tocat
2 linguri de ulei de masline
3 ardei grasi mari rosii
Bete de frigarui


Mod de preparare


Carnea se taie in cuburi de 2 cm. Se condimenteaza cu sare si piper, se presara cu mirodenii.

Se freaca bine cu mirodeniile si se adauga uleiul de masline.
Se lasa la marinat timp de 30 minute cel putin.
Se infig pe bat de frigarui alternand cu ardei gras rosu taiat patrate uniforme, cam de aceeasi dimensiune cu cuburile de miel.
Pe gratarul incins bine se frig frigaruile timp de 2-3 minute pe fiecare parte.
Se lasa suculente si apoi se lasa sa se odihneasca pentru a se patrunde bine sucurile.

Serviti cu salata verde sau cu alte verdeturi.




 

Taguri: