Frigiderul Biancai Rus, LA CONTROL! Celebrul nutritionist Cristi Margarit i-a spus ce trebuie sa faca pentru a slabi FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:59

Ieri, in cadrul emisiunii WOWbiz, Bianca Rus a povestit drama prin care trece.

In 2 ani si jumatate a luat peste 30 de kilograme in greutate si acum spune ca nu mai poate slabi, desi sustine ca a incercat toate dietele posibile.

 

In aceasta seara unul dintre cei mai renumiti specialisti in nutritie, Cristi Margarit, a venit in platoul emisiunii pentru a o ajuta si a-i oferi sfaturi Biancai.

 

"Are o varsta foarte tanara inca si atunci organismul poate suporta foarte multe abuzuri, dar iata ca aceste abuzuri incep sa isi arate coltii.

Sa spui ca nu ai timp sa urmezi o alimentatie corecta nu este o solutie", a declarat el.

 

Nutritionistul i-a luat la control frigiderul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

 

"Vad un frigider decent, ma asteptam la altceva. Spui ca nu stii ce sa mananci la ora asta, ti-as recomanda o ciorba de vacuta, pentru ca te hidrateaza.

Iti sugerez sa nu mananci dulciuri la ora asta. Este foarte important sa iti planifici ziua si maine sa iti iei pachetel cu mancare sanatoasa cu tine. Nu ti-as recomanda nici gem, doar fructe. In plus in cazul tau micul dejun este foarte important".

 

Cristi Margarit a mai spus ca cei care isi plang de mila si se victimizeaza nu rezolva nimic.

 

"Daca iti plangi de mila si te victimizezi nu faci nimic.

Vad ca ai si bauturi acidulate in casa, nu ar trebui sa bei asa ceva. Apa, daca vrei sa pui lamaie. Daca vrei ceva acidulat bea apa minerala sau ceai verde".