Frumoasa actrita Berguzar Korel (Azize din serialul "Patria mea esti tu"), petrecere-surpriza din partea sotului ei! Iata ce gest romantic a pus la cale Halit Ergenc de ziua iubitei sale sotii!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 aug 2018, 15:44

La implinirea frumoasei varste de 36 de ani, Berguzal Korel a fost placut surprinsa de gestul minunat al sotului ei, care i-a pregatit o petrecere de pomina!

Berguzar Korel a implinit 36 de ani, iar sotul ei, Halit Ergenc nu avea cum sa nu marcheze importantul eveniment intr-un mod special. Acesta a organizat o petrecere la restaurantul exclusivist din celebrul cartier Levent, din Istanbul.

Au participat prietenii cuplului, iar Halit Ergenc a vrut ca petrecerea sa fie  privata, de aceea a cerut invitatilor sa nu distribuie fotografii şi video pe retelele de socializare.


În timp ce Bergüzar Korel multumea invitatilor ca au venit şi îi îndemna sa se distreze, sa danseze, actorul Enis Arıkan, prieten foarte bun al familiei, a întrebat-o daca e Instagramul e interzis. I-a raspuns: „Este interzis, dragoste, dar te-am invitat aici, Enis…„ dand de inteles ca, daca el e acolo, e imposibil sa nu posteze.

Afland ca presa este afara, Bergüzar Korel si Halit Ergenc au ieşit vorbeasca putin şi sa pozeze.
Actrita a marturisit ca îi era dor de o petrecere de ziua ei şi se întâmpla dupa 5 ani de zile. Întrebata ce cadou a primit din partea sotului, actrita a zâmbit şi a raspuns sotul: „ Noi am rezolvat chestiunea asta. Ramâne între noi.„ Întrebata daca domnul Halit este romantic, actrita a râs si a raspuns: „Cu adevarat foarte romantic. E atat de romantic!".


Berguzar Korel a tinut sa le multumeasca si fanilor sai pentru darurile pline de semnificatie: "Sunt foarte fericita sa am o familie care  întinde mainile, in orice colt al
lumii, catre oameni, copii, animale. Ce bine ca existati!"

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.