Actrița Demet Özdemir, mesaj surprinzător la încheierea filmărilor pentru cel mai recent proiect al ei! Iată ce imagini uluitoare a publicat vedeta pe contul ei de socializare!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 iun 2022, 16:05
Demet Ozdemir Foto(5)

Demet Ozdemir, o actrița desăvârșită

Sursa: Instagram Demet Ozdemir

Demet Özdemir, care se va căsători în curând, a transmis foștilor ei colegi un mesaj uluitor, la finalul filmărilor pentru cel mai recent proiect.

Actrița Demet Ozdemir (30 de ani) și cântărețul Oğuzhan Koç (37 de ani) se pregătesc intens pentru cel mai important eveniment din viață lor. Cei doi îndrăgostiți s-au logodit în mod oficial în urmă cu câteva zile și au organizat o superbă petrecere la care au avut alături rudele, prieteni apropiați și câțiva colegi de breaslă, iar nuntă propriu-zisă va avea loc până la finalul acestei veri. Până de curând, celebra actrița Demet Ozdemir a fost prinsă cu multe activități deoarece a filmat alături de colegii săi, în cel mai recent proiect al ei, serialul Benim Aramda, ce va

fi difuzat pe platforma Disney Plus. Recent, îndrăgită Demet Özdemir a publicat pe contul ei de socializare câteva imagini inedite însoțite de un mesaj impresionant adresat tuturor colegilor ei de platou, alături de care a muncit la acest noi proiect ambițios al carierei sale.

Frumoasa actriță Demet Özdemir, mesaj surprinzător la încheierea filmărilor pentru cel mai recent proiect al ei

Deși are doar are doar 30 de ani, Demet Özdemir a reușit în cei aproape zece ani de experiență pe platourile de filmare să fascineze publicul din Turcia di de peste hotare atât

cu talentul ei desăvârșit, cât și cu pasiunea ei pentru dans, pe care l-a practicat la nivel de performanță.

Dincolo de carieră, Demet Özdemir trăiește în prezent poate cea mai frumoasă perioada a vieții sale, deoarece se pregătește să devină mireasă și astfel să își îndeplinească marele vis de a-și întemeia o familie alături de bărbatul iubit.

Citeste si: Demet Özdemir și Oguzhan Koç s-au logodit oficial! Celebrul cântăreț și părintii lui au fost să o ceară familiei Ozdemir pe superba actriță, conform tradiției! Iată imagini inedite de la petrecerea de senzație!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De curând, Demet Özdemir și-a anunțat fanii pe rețele de socializare faptul că s-au încheiat filmările pentru serialul Benim Aramda, care va fi difuzat pe Disney Plus în curând. Frumoasă vedetă a ținut să le arate fanilor ei o imagine cu o parte din colegii săi de platou, printre care s-au numărat Buğra Gülsoy și Hafsanur Sancaktutan și totodată a transmis și un mesaj de suflet pentru aceștia, marcând astfel finalul proiectului lor.

“Dragii mei colegi pe care nu o să-i uit niciodată, mi-ați oferit foarte multă dragoste de-a lungul timpului petrecut împreună. Chiar dacă nu e toată lumea aici, vreau să știți că vă iubesc pe toți, o să fim mereu o familie. Acum cred că mă apucă plânsul.”, a scris Demet Özdemir pe contul ei de Instagram, potrivit tvmania.ro

Citeste si: De la ea a moștenit frumusețea. Cum arată mama lui Demet Ozdemir, actrița care a interpretat-o pe Zeynep în serialul turcesc „Prizoniera destinului”

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.