Frumoasa Dudu din serialul Fiica ambasadorului, o tânără speranță a cinematografiei din Turcia! Iată câți ani are și cum arată İlayda Ildır, dincolo de platourile de filmare!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 ian 2022, 12:39
actorii din serialul fiica ambasadorului Foto(4)

İlayda Ildır, in serialul Fiica ambasadorului

Sursa: Instagram İlayda Ildır

İlayda Ildır, tânăra actrița care a dat viață personajului Dudu, din serialul Fiica ambasadorului, este una dintre cele mai talentate actrițe.

İlayda Ildır este considerată o revelație a cinematografiei din Turcia, deoarece la doar 25 de ani a reușit să cucerească publicul datorită talentului ei desăvârșit, dar și cu frumusețea să naturală. Telespectatorii din România au cunoscut-o recent în distribuția serialului Fiica ambasadorului, în care această joacă rolul secretarei Dudu, o tânăra ambițioasă și carismatică.

Frumoasa Dudu din serialul Fiica ambasadorului, o tânără speranță a cinematografiei din Turcia

İlayda Ildır s-a născut în anul 1996 în Istanbul, acolo unde a crescut și a primit o educație aleasă alături de sora să mai mare din partea părinților lor. Peste ani, ajunsă la vârstă majoratului, İlayda Ildır a decis să urmeze Facultatea de Teatru și Film, în cadrul Universității Yeditepe, pentru a-și îndeplini marele vis de a deveni o actrița celebra.

Primul ei rol într-un serial de televiziune l-a jucat pe când avea doar 20 de ani și încă se află pe băncile facultății, însă cu o ambiție de fier și multă pasiune pentru actorie a acceptat

să facă parte din distribuția producției Aşk Laftan Anlamaz, în anul 2017. Și tot în același an, frumoasă actrița a fost cooptată și în serialul Savaşçı, tot cu un rol secundar, dar care i-a adus mare succes. Iar la finalul anului 2017 a acceptat să joace într-o nouă producție de excepție Söz, ale cărei filmări au durat până spre finele anului 2018.

Citeste si: Actrița din serialul Fiica ambasadorului a cucerit și publicul din SUA, America Latină, Africa și Orientul Mijlociu! “Efectul Neslihan Atagül”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După o binemeritată pauză de odihnă, în anul 2019, Ilayda Ildır a primit o nouă propunere de a juca în serialul Fiica ambasadorului, pe care a acceptat-o fără să stea pe gânduri, drept cea mai mare provocare pentru carieră să de până atunci. În distribuția serialului Fiica ambasadorului, Ilayda Ildır a dat viață personajului Dudu, o tânăra ambițioasă și destul de aluneacoasa, dornică să se afirme.

Dincolo de platourile de filmare, Ilayda Ildır este o femeie la fel de frumoasă și de puternică, în ciuda aspectului ei fizic destul de fragil. Această nu se sfiește să le împărtășească fanilor ei imagini în care apare nemachiată și își arată tenul superb fără niciun cusur.

Citeste si: Serialul “Fiica ambasadorului” cucerește România! Kanal D, lider de piață cu episodul difuzat aseară, la nivelul întregii țări și la orașe

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.