Frumoasa fetiță din imagine este în prezent una dintre cele mai apreciate actrițe din tânăra generație în Turcia! Iată ce rol joacă în serialul Aripi frânte!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 oct 2022, 20:49
Gizem Güneş Foto(5)

Gizem Güneş, una dintre cele mai talentate actrițe din tânăra generație

Sursa: Instagram Gizem Güneş

Renumita actriță, pe care telespectatorii din România o pot urmări în serialul Aripi frânte, a publicat pe Instagram imagini de senzație din copilărie!

Îndrăgitul serial Aripi frânte, difuzat de luni până joi, la Kanal D, de la ora 20:00, aduce în atenția publicului o poveste impresionantă de viață, situații și momente emoționante, dar și o pleiadă de actori extrem de talentați și apreciați în Turcia. Printre aceștia se numără și superba actrița Gizem Güneş, care interpretează rolul Cemre și care a fascinat prin talent, dăruire și pasiune pentru profesie. De curând, îndrăgită actrița a publicat pe contul ei de socializare câteva imagini din copilărie, care au făcut furori în rândul fanilor ei din mediul virtual. 

Frumoasa fetiță din imagine este în prezent una dintre cele mai apreciate actrițe din tânăra generație în Turcia

Gizem Güneş s-a născut în anul 1995, în Istanbul, acolo unde ea și fratele ei au crescut și au primit o educație de seama din partea părinților, care s-au străduit enorm pentru a le oferi tot ceea ce au avut nevoie pentru o evoluție frumoasă.

Peste ani, după absolvirea liceului, Gizem a decis să se înscrie la Facultatea de Limbi Străine, Departamentul de Limba Franceză, la îndemnul părinților ei, însă după încheierea studiilor tânăra a realizat că nu poate să renunțe definitiv la marele ei vis de a deveni o actriță renumită.

Citeste si: Sfioasa Cemre din serialul Aripi frânte trăiește o frumoasă poveste de dragoste! Iată cine este bărbatul care i-a cucerit inima superbei Gizem Güneş și cum au fost surprinși împreună!

Pentru că a luat contact cu platourile de filmare încă de pe vremea când avea doar 12 ani, în distribuția serialului 1001 de nopți, în care a jucat alături de mari actori precum: Berguzar Korel și Halit Ergenc, tânăra Gizem s-a îndrăgostit iremediabil de această profesie și încă de atunci a visat că într-o zi să devină o mare actrița.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La vârsta de 16 ani, aceasta a fost cooptată să joace încă un rol dificil în filmul artistic Moya-Hitit Yıldızı, care de asemenea i-a adus mare succes. Deși a absolvit cu brio Facultatea de Limbi Străine și urmă să devină profesoară de Limba franceză, Gizem a decis să se reorienteze către actorie și astfel a început să participe din nou la casting-uri, unde a fost selectată datorită talentului ei uluitor. 

Citeste si: Gizem Günes- top 5 cele mai frumoase imagini. Actrița din serialul turcesc “Aripi frante” e foarte activă pe rețelele de socializare

În prezent, Gizem Gunes a devenit cunoscută în Turcia dar și peste hotare și continuă să își surprindă fanii cu apariții de excepție. Frumoasă actrița are o relație specială cu urmăritorii ei de contul de Instagram, acolo unde este foarte activă și obișnuiește să publice imagini inedite.

De curând, celebra Gizem Gunes a postat câteva poze din copilărie, pe vremea în care avea doar câțiva ani și era o copila frumoasă și sfioasă. Fanii săi au fost extrem de încântați și i-au oferit multe aprecieri și comentarii pozitive.  

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.