Frumoasa Hatice Sendil, eleganta chiar si in a opta luna de sarcina! Iata cum a fost surprinsa actrita cu putin timp inainte de a deveni mama si ce declaratie a facut despre bebelusul ei!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 apr 2017, 10:53

Cei doi indragostiti formeaza unul dintre cele mai reusite cupluri din Turcia.

Weekendul trecut frumoasa actrita a fost surprinsa la bratul sotului ei in vreme ce ieseau dintr-un restaurant exclusivist din Istanbul. Desi mai are in jur de o luna de zile pana cand va deveni mama, Hatice Sendil a stralucit intr-o rochie verde care i-a pus in valoare trasaturile sale frumoase, care nu au suferit transformari radicale pe parcursul sarcinii.

Asa cum si-a obisnuit fanii, Hatice a fost la fel de eleganta si radia de fericire la bratul sotului ei, care este mai grijuliu ca niciodata si isi dovedeste mereu calitatile de cel mai bun viitor tata.

Cei doi soti sunt in culmea fericirii si asteapta cu nerabdare venirea pe lume a baietelului lor. Hatice Sendil nu s-a eschivat in fata jurnalistilor ci dimpotriva a facut o declaratie emotionanta despre bebelusul lor.

"Cu ajutorul lui Dumnezeu, in aproximativ o luna si jumatate ne vom tine baietelul in brate! Suntem foarte fericiti!"

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.