„Frumoasă la chip, urâtă la suflet!”. Larisa de la „Casa iubirii”, val de hate în online! De ce este criticată frumoasa concurentă

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 09 feb 2024, 23:14

Larisa a primit multe comentarii răutăcioase

Sursa: Captură KANAL D

Larisa, una dintre cele mai dorite concurente din „Casa iubirii”, se confruntă cu un val de hate în mediul online.

Larisa Groza, una dintre concurentele emisiunii „ Casa iubirii”, difuzată la Kanal D de la orele 10:00 și 16:30 de luni până vineri și de la 16:00 și 19:00 în weekend, a publicat o postare care i-a atras multe comentarii răutăcioase.

Larisa de la „Casa iubirii”, val de hate în online

Recent, Larisa Groza de la „Casa iubirii” a publicat două fotografii pe Instagram în care apare machiată și aranjată, în semn de mulțumire pentru fata care s-a ocupat de machiajul concurentei.

Citește și: Larisa, reacție fără precedent la adresa lui Robi! „Tu nu faci mișto la adresa mea!” Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii, sâmbătă, 10 februarie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Nu a durat mult, căci comentariile răutăcioase au și apărut! Oamenii o critică pe Larisa și spun că nu are caracter, că are un suflet urât și că a devenit răutăcioasă și invidioasă.

Alții spun că este falsă și că este păcat de frumusețea ei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

„Frumoasă la chip, urâtă la suflet!”, a comentat cineva.

„La fel ca tine, frustrato”, a răspuns altcineva, încercând să-i ia apărarea Larisei.

Citește și: „Poți să stai la ușă că tot intru dacă vreau”. Robert vrea să meargă în camera roșie peste Patrick și Larisa! Gelozia își spune cuvântul

„Mâna și chipul parcă sunt ale unor două persoane diferite. Multe nivele de tencuială „decorativă” maro.

Mult sclipici pentru a adăuga „valoare”. La aerele de regina din emisiune: „Sunt Larisa Groza și îmi permit”, caracterul valorează zero”, „Te-ai transformat rău! Îmi erai dragă, dar ai devenit răutăcioasă și invidioasă! Nu îți stă bine, păcat”, „Cea mai ordinară fată din casă”, „Urâtă și căpoasă, femeie zero”, „Falso”, „Cred că-și dă singură comentarii la cât hate are acum”, „Antipatică e fata asta de când a intrat din nou în casă”, sunt comentariile răutăcioase pe care Larisa le-a primit la postarea făcută pe Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by LARISA GROZA (@larissagroza)

Fanii Larisei au sărit în apărarea concurentei

Cu toate că Larisa a întâmpinat multe comentarii răutăcioase, concurenta „Casa iubirii” a ales să le ignore și să-și vadă de treaba ei. Cu toate acestea, fanii Larisei nu au lăsat lucrurile așa și au sărit în apărarea ei, lăsându-i comentarii frumoase de susținere, pe care Larisa le-a apreciat.

„Doamne că superba mai ești”, „Lari, ești superbă, nu băga în seamă toate răutățile. Noi te iubim mult și te susținem”, „Te iubim și te susținem în continuare. Ești perfectă frumoasa noastră”, sunt doar câteva dintre comentariile frumoase pe care le-a primit Larisa.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.