Frumoasa Nurgul Yesilcay s-a lansat in afaceri! Iata spre ce domeniu s-a indreptat actrita si ce profit uluitor a reusit sa obtina datorita notorietatii sale!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 iun 2017, 14:15

Nurgul Yesilcay este mandra de realizarile sale si de faptul ca reuseste sa imbine cu succes ambele sale profesii.

Desi a patruns relativ de curand in lumea afacerilor, celebra actrita Nurgul Yesilcay a avut inca de la deschiderea atelierului ei de creatie de genti un succes rasunator. Se pare ca actrita a avut inca din copilarie o pasiune pentru pictura, care a persistat in timp si care a inspirat-o in realizarea creatiilor sale, deoarece aceasta foloseste o tehnica inedita de vopsire a materialului din care sunt confectioante gentile sale.

"Ma cunosc foarte bine! Am avut dintotdeauna tendinta de a face picturi sofisticate! Pentru ca a persistat in timp aceasta pasiune, am folosit-o in cel mai eficient mod!", a spus Nurgul.

Citeste si: NESLIHAN ATAGUL (Nihan din "Dragoste infinita"), topita dupa NEPOTICA sa, ASYA! Frumoasa actrita isi doreste enorm sa devina mamica insa pana atunci exerseaza cu FIICA FRATELUI EI! Iata cele mai tandre ipostaze in care au fost surprinse cele doua! VEZI imagini spectaculoase!

Presa turca a subliniat faptul ca actrita s-a bucurat rapid de reusitele creatiilor sale si datorita faptului ca este una dintre cele mai cunoscute si apreciate actrite din Turcia, iar faima sa i-a propulsat rapid afacerea care a inregistrat un profit uluitor.

Citeste si: VILDAN din "DRAGOSTE INFINITA" (NESE BAYKENT) impreuna cu fiica sa, pe platourile de filmare! Iata ce familie frumoasa are celebra actrita! VEZI imagini fabuloase!

De curand o renumita publicatie turca a anuntat cea mai mare reusita a actritei in ceea ce priveste afacerea sa. Un client arab a comandat la magazinul ei din Bodrum, 100 de genti pentru care a platiti nici mai mult nici mai putin de 300000 TL (aprox. 76000 euro). Se pare ca acest lucru a fost posibil si datorita faptului ca actrita si-a promovat afacerea in Orientul Mijlociu, unde este foarte apreciata si unde a primit in urma cu cativa ani chair si premiul pentru "Cea mai buna actrita".

(sursa: posta.com.tr)

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.