Frumoasa Tulin din "Meryem", momente unice alaturi de colegii sai din serial! Sema Ozturk a dat intotdeauna startul distractiei! Iata care era atmosfera in spatele camerelor de filmat!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 sep 2020, 23:40
video Foto(6)

Sema Ozturk este una dintre cele mai talentate si indragite actrite si prezentatoare TV din Turcia.

Sema Ozturk s-a nascut in 1977, in Istanbul. Desi parintii sai au descoperit un talent desavarsit in fiica lor, inca din copilarie, Sema a decis sa studieze Facultatea de Economie, in cadrul Universitatii din Istanbul.

Insa destinul avea sa-i pregateasca insa o alta directie, spre actorie. Dupa abslovirea primei facultati, Sema Ozturk a urmat si cursurile unei scoli private de teatru. Mai intai aceasta a patruns in lumea fascinanta a televiziunii, unde a lucrat ca prezentatoare TV cativa ani.
La un moment dat, aceasta a primit propunerea de a face parte din distributia primului ei serial. Astfel ca in anul 1997, Sema Ozturk a trait prima sa experienta pe platourile de filmare ale unui serial de televiziune, "Kara Melek", care i-a adus un plus de celebritate, dat fiind ca era deja cunoscuta pe micul ecran. Au urmat multe alte roluri in seriale de succes precum: "O Hayat Benim", "Karadayi", "Kurtlar Vadisi Pusu", "Gurbet Kuslari", Haci, Melekler Adasi, Mahallenin Muhtarlari", "Ayrilsak da Beraberiz ve Ruhsar".

Anul trecut, frumoasa Sema Ozturk a fost cooptata in distributia serialului "Meryem", unde a acceptat sa joace rolul delicatei Tulin, care i s-a potrivit ca o manusa, deoarece s-a regasit foarte mult in pielea personajului si mai mult decat atat a legat prietenii profunde cu toti colegii sai de platou. Desi nu mai este demult la prima tinerete, Sema a fost cea care a dat mereu tonul distractiei in spatele camerei de filmat, alaturi de ceilalti colegi.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.