Frumoșii actori Ilayda Sezgin și Recep Usta, din serialul Totul pentru familia mea, formează un cuplu dincolo de platourile de filmare! Iată cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 sep 2024, 16:46

Ilayda Sezgin și Recep Usta, actorii care au dat viață personajelor Zehra și Berk în serialul Totul pentru familia mea, au fost surprinși împreună dincolo de platourile de filmare! Cei doi tineri au confirmat că au o relație de iubire!

Serialul Totul pentru familia mea a fascinat publicul încă de la primele episoade difuzate și continuă să surprindă cu noi momente de emoționante, cu întâmplări dramatice, puse în scenă de actori celebri și apreciați în lumea întreagă, dar și de tineri talentați aflați la început de carieră. Printre aceștia se numără și carismaticii Ilayda Sezgin și Recep Usta, care au dat viață personajelor Berk și Zehra, care au dovedit un talent uluitor și au jucat impecabil.

Anul trecut, cei doi actori au fost surprinși în ipostaze tandre dincolo de platourile de filmare și în cele din urmă cu confirmat că formează un cuplu.

Ilayda Sezgin și Recep Usta, din serialul Totul pentru familia mea, formează un cuplu dincolo de platourile de filmare

Ilayda Sezgin și Recep Usta au dovedit un talent uluitor și o carismă aparte încă de la primele lor apariții pe micile ecrane.

Cei doi tineri au perseverat, au muncit mult și au fost selectați să joace în producții de excepție la scurtă vreme de la absolvirea studiilor universitare. Cei doi tineri au făcut furori și în serialul Totul pentru familia mea, în care au interpretat două personaje destul de dificile, însă au făcut față cu brio tuturor provocărilor.

Aceștia s-au cunoscut pe platourile de filmare, iar la scurt timp au apărut zvonuri că ar avea o relație de iubire în viața reală.

În cele din urmă, cei doi actori au fost surprinși de jurnaliști în spațiul public în ipostaze apropiate și au confirmat că formează un cuplu și au început să se afișeze împreună.

Citește și: Berk din serialul Totul pentru familia mea, transformare radicală de look! Iată cum arăta tânărul actor Recep Usta cu părul lung, înainte de a începe filmările pentru această producție!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Ilayda Sezgin și Recep Usta, doi tineri talentați și ambițioși

Recep Usta are 26 de ani și se numără printre cei mai apreciați actori din tânăra generație în Turcia. Acesta s-a născut în orașul Samsun, în Turcia, unde a crescut și a studiat până la vârsta de 18 ani, când a plecat în Istanbul pentru a-și continuă studiile. După absolvirea liceului, Recep Usta cel mai mic dintre cei patru frați, a hotărât să le urmeze îndemnul părinților săi și s-a înscris la Facultatea de Comerț Exterior în cadrul Universității Marmara, pe care a încheiat-o cu succes în

anul 2021.

Citește și: Aybike din producția Totul pentru familia mea, apariție uluitoare alături de partenerul ei de platou Berk! Iată cum au fost surprinși cei doi actori Melis Minkari și Recep Usta

İlayda Sezgin s-a născut în anul 1998, în Istanbul, într-o familie înstărită care i-a oferit o educație de seama, dar și sprijin necondiționat pentru a-și îndeplini marele vis de a deveni o actriță de renume.

Pentru că și-a dorit încă din perioada adolescenței să urmeze calea actoriei, la vârsta majoratului, İlayda s-a înscris la Facultatea de Teatru în cadrul Universității Haliç, pe care a absolvit-o cu succes în 2021.

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.