Frumosul “Ginere de import” se destăinuie

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 18:52

Ozgur Cevik, tânărul actor care interpretează rolul lui Niko din serialul “Ginere de import”, ne-a declarat că iubeşte muzica la fel de mult ca actoria.

Chipeş, charismatic, talentat, Ozgur Cevik are deja un album lansat intitulat “Düsünce” (Opinie). Primul album solo l-a scos după 4 ani de la terminarea concursului “Academia turcă”- o emisiune pentru tinere talente, care l-a şi consacrat. Pe albumul recent scos, Ozgur abordează stilul rock, cu toate că lumea aştepta de la el un album pop.

Întrebat de ce a durat atât de mult până a scos acest album, Ozgur a mărturisit: “Cel mai important motiv a fost faptul că lucram la serialul “Ginere de import”, iar acea producţie îmi ocupa tot timpul.

Era ceva nou pentru mine, îmi plăcea mult şi era un proiect care a prins încă de la început şi din această cauză nu-mi permiteam să mă mai ocup şi de altceva. Nu puteam să mă mai gândesc la altceva. Aveam nevoie de timp. Şi apoi când s-a terminat acel concurs nu aveam atâta încredere în mine. Trebuia să învăţ, să capăt experienţă, să îndrăznesc. Faptul că eram cunoscut nu mă ajuta îndeajuns încât să îndrăznesc să le spun oamenilor ceva.
Acum însă o spun deschis şi cea mai bună dovadă este albumul pe care l-am lansat. De fapt, nu eu am ales să fiu actor. În piaţa din Turcia anumite decizii nu depind numai de tine. Ţi se fac o grămadă de propuneri şi trebuie să o alegi pe cea mai bună. Am îndrăznit şi am acceptat să joc într-un serial. Recunosc, nu aveam pregătire şi a trebuit să muncesc mult, dar a fost o muncă plăcută.
Eu sunt de părere că dacă te apuci să faci un lucru atunci este obligatoriu să îl faci cum trebuie. Şi am avut norocul căci colegii mei cu experienţă m-au ajutat foarte mult. Toată echipa mi-a fost alături de la început.”

Întrebat dacă se consideră un bărbat frumos, Ozgur Cevik a declarat: “Mă văd exact aşa cum sunt. Nu pot să mă consider un bărbat frumos. Interesul pe care îl manifestă oamenii faţă de mine şi faptul că cei care mă iubesc mă consideră frumos, nu-mi demonstrează decât faptul că îmi fac bine treaba şi nimic mai mult.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Ozgur ne-a mai declarat că în acest moment nu există nimeni în viaţa lui şi că este atât de ocupat încât nu prea mai are viaţă personală.



 

 

Taguri: