Frumuseti de la Hollywood care s-au URATIT pentru un rol intr-o pelicula de succes!

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:55

Mari actrite de la Hollywood nu mai au pretentia ca in filmele in care joaca sa aiba cele mai glamuroase aparitii. Mai nou, se uratesc!

Inainte, starneau invidie, acum iti vine sa le compatimesti! Mari actrite de la Hollywood nu mai au pretentia ca in filmele in care joaca sa aiba cele mai glamuroase aparitii. Mai nou, ele aleg sa se urateasca! Jennifer Aniston s-a transformat in ratusca cea urata pentru rolul lui Claire Bennett din pelicula Cake. Are cicatrice pe fata, pare foarte imbatranita, poarta haine ponosite si parul este neingrijit!

Mai stii? Poate ca acest rol ii va aduce anul acesta un Glob de Aur la categoria cea mai buna actrita! Aproape de nerecunoscut este si Reese Witherspoon in filmul „Wild”.

Actrita joaca rolul unei femei ce parcurge o calatorie de peste 1.500 de kilometri pe jos. Intelegeti asadar de ce nu e rost de machiaj si tinute stralucitoare, ci mai degraba de un chip acoperit de praf si transpiratie. O astfel de transformare merita recompensata, astfel ca Reese este favorita alaturi de Jennifer la Golden Globes.

Este considerata una dintre cele mai sexy actrite de la Hollywood, insa in filmul „The Place Beyond The Pines”, Eva Mendes afiseaza o imagine total diferita de cea cu care ne-a obisnuit pana acum! Nemachiata, cu cearcane mari, parul prins haotic si cu
un stil vestimentar rebel, Eva nu a reusit sa obtina vreo nominalizare, insa la ce-i mai trebuie o statueta cand a reusit sa-l cucereasca in timpul filmarilor tocmai pe Ryan Gossling, pe care l-a facut de curand tatic?!

##VIDEO130635##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei