Frumusica foc cu bentita si in uniforma! Vezi cine este copila din imagine si in ce femeie eleganta s-a transformat

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:25

Frumusica foc si imbracata in uniforma, tanara din imagine a ajuns o doamna bine si foarte frumoasa care a fost protagonista mai multor pictoriale in revistele pentru femei datorita stilului elegant. Ghici cine este!

Frumusica foc si imbracata in uniforma, tanara din imagine a ajuns o doamna bine si foarte frumoasa care a fost protagonista mai multor pictoriale in revistele pentru femei datorita stilului elegant.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/udrea-cls-a-5a-fdfccff5632ed49c50f9ed7d28b5bd07.jpg
Elena Udrea a recunoscut in platoul WOWbiz ca a fost o eleva ca oricare alta, mergand la scoala in uniforma si cu parul prins cu vestita bentita alba care a fost data uitarii de generatiile prezente. Omul politic si-a adus aminte de tinuta ei de la scoala si de faptul ca, desi multe fete fac acest lucru, ea nu a invidiat nici o colega pentru ceea ce avea
in plus fata de ea, mai ales pentru haine.

"Eram clasa a cincea in aceasta poza. Era perioada cu bentita si emblema. Am inceput sa chiulesc in liceu, in scoala generala niciodata. Chiuleam si mergeam la un cico. Pepsi am vazut dupa revolutie, cu pile pe sub mana. Tinerii de astazi nu isi pot imagina cum este sa nu ai suc", a marturisit aceasta.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/udrea-si-frate-52b4ad9c4b16e773b889dbbd3adf264e.jpgPrezentatorii WOWbiz au facut publice cateva poze cu ea din copilarie, mai ales una cu fratele ei care i-a adus aminte de perioada in care statea la coada pentru toti vecinii, fiind singurul copil din bloc cuminte, ascultator si dispus sa faca acest sacrificiu.

"Eram un copil cuminte, nu faceam nimic rau. Eram copilul tuturor vecinilor deoarece pe vremea aia se statea la coada si eu o faceam pentru toata lumea, fara beneficii.
Eu eram cuminte si daca ma trimitea cineva, ma duceam. Imi este dor de tot, de copilarie. Era frumos, chiar daca aveam multe lipsuri",

 

Taguri: