Fuego, ASALTAT de admiratoare in timpul unei petreceri dedicata femeilor

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:56

Ce-si doresc femeile? Haine, bijuterii sau flori? Va spunem noi, cand in fata lor apare Fuego, nimic nu le mai trebuie!

Doamnele si domnisoarele parca sunt hipnotizate de trubadurul inimilor! Va aratam si dovada! Cand apare el, parca e soarele pe cer! Fuego face ce face si cucereste inimi dupa inimi. Se lipeste de doamne si domnisoare ca timbrul de scrisoare. Asa a facut si vineri seara.

Artistul a aparut ca prin minune in mijlocul unei petreceri dedicate femeilor. Cand l-au vazut, doamnele au uitat de sotii cu care venisera la brat si l-au sorbit din ochi pe trubadurul care le incanta sufletele cu versurile lui! Incantate, doamnele au uitat de meniu, au dansat pana si-au tocit pantofii si au

avut grija sa il fotografieze pe Fuego. Cele mai indraznete au reusit chiar sa-l imbratiseze!

##VIDEO105625##

La multi ani, doamnelor! Sunteti extrordinare! ”, le-a urat cantaretul. „ In acest local arhiplin, imi pare rau ca nu am mai avut loc de dansat. M-am simtit minunat, unde este mai frumos decat in inima Moldovei? Asa ca, doamnelor, domnisoarelor de aici din Roman, va sarut pe suflet pe toate si va multumesc ca imi ascultati muzica! La multi ani, doamnelor, domnisoarelor! La multi ani, primavara! La multi ani, Kanal D! ”.



Desi doamnele si l-ar fi dorit pana dimineata in mijlocul lor, Fuego a cantat ce a cantat si s-a retras, insa, ele au continuat distractia. Doamnele au incheiat petrecerea abia in zorii zilei!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.