Fuego, cu inima frântă de durere: "A murit, din păcate"

Autor: O.P.
Actualizat: 12 nov 2019, 15:14

Fuego este unul dintre cei mai iubiti artisti din tara noastra.

Fuego, cu inima frântă de durere

Cei şapte ani de acasă i-au fost oferiţi de bunica lui, deoarece părinţii erau destul de ocupaţi şi îl vedeau numai în weekend-uri. Un regret pe care îl va avea toată viaţa este acela, că, una dintre cele mai importante persoane nu a apucat să îl vadă pe scenă.

Citeste si: Fuego, mesaj pentru prietena lui: "Mi-ai fost aproape in momente grele, m-ai ajutat..."

Bunica lui Fuego s-a stins din viaţă înainte ca el să devină celebru. Acum, încearcă să îi viziteze mormântul, ori de câte ori are ocazia.

„Pe mine m-a crescut bunica până la 10 ani. Părinţii mei erau muncitori şi mă vedeau numai în weekend-uri. Mi-ar plăcea sa ajung la mormântul bunicii, nu am mai fost de vreo doi ani. Bunica m-a crescut cu cei 7 ani de acasă, am iubit-o enorm, a murit din păcate într-o perioadă în care nu eram cunoscut şi nu eram lansat.

Şi şi-a dorit foarte mult să mă vadă pe scenă”
, a spus Fugeo cu ochii în lacrimi.

Citeste si: Fuego a slăbit 20 de kilograme în 2 luni. Cum arată acum îndrăgitul cântăreţ?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fuego, despre Mihai Constantinescu Fuego îl descrie pe Mihai Constantinescu drept un ”compozitor excepțional” și recunoaște că are un mare regret – nu i-a cântat un refren.

Citeste si: Ce a spus Raluca despre Ricardo dupa ce el a plecat spre America! Cu cine a ramas ea in emisiunea "Puterea dragostei"