Fuego, cu lacrimi in ochi de Paste! Intalnirea cu bunica sa l-a emotionat profund! Uite poze de colectie din copilaria artistului

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 21:45

De Paste, Fuego a mers in vizita la bunica sa. Artistul nu a mers cu mana goala, ci plin de daruri. I-a dus un tort imens, un cos in care sa puna ouale de Paste si o papusa imensa.

Vecinele de pe ulita l-au laudat necontenit pe Fuego. I-au apreciat calitatile de artist, dar si bunul simt si omenia de care da dovada de fiecare data cand vine acasa la bunica sa. Artistul si bunica au depanat amintiri. S-au uitat la poze vechi de zeci de ani cu Fuego din copilarie si parintii artistului.

" Eu tot timpul m-am laudat ca am o mama foarte frumoasa.

Intotdeauna lumea intorcea capul dupa ea. Cand aveam 13 anisori, lumea credea ca sunt fratiorul ei", si-a amintit cu drag Paul.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

" Paul era un copil vesel si muncitor.

Paul are cei 7 ani de acasa. Era un copil serios si toata lumea il iubea. Si la scoala invata bine. A avut numai medii de 10. Sunt foarte fericita de ce a ajuns el. A ajuns un atist minunat. Sunt cea mai fericita atunci cand se ridica publicul si il aplauda in picioare. De fiecare data vine si ne aduce fel de fel de cadouri. Nici nu ne zice.
Gasim cadourile dupa ce pleaca
", a povestit cu lacrimi in ochi Fuego.