Fuego despre Irina Loghin: “E mama mea adoptiva”

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:29

Asa familie de suflet, nici ca am mai pomenit! Mama Irina Loghin si fiul Fuego deschid o pagina din viata lor special pentru dumneavoastra, telespectatorii Kanal D.

„E fiul meu si ma bucur ca e al meu ”, spune Irina Loghin despre Fuego. Si el, la randul lui, e mandru sa recunoasca:„pot sa zic ca e mama mea adoptiva”. Cum, si noi aflam abia acum? Ne explica Fuego: „La un moment dat, toata lumea o intrebat Doamna, chiar e fiul dumneavoastra? Pana la urma, a zis asa E fiul meu. Pentru ca lumea stie ca pe baiatul doamnei Elena il cheama Ciprian.

Culmea e ca, multa lume nu stie, dar  pe mine ma cheama si Ciprian.”

L-a descoperit la festivalul Mamaia si i-a propus sa cante muzica populara! De atunci, formeaza un duet exceptional! „ Au trecut 6, 7 ani si tot aceleasi emotii le am cand il vad si ma rog la Dumnezeu pentru sanatatea lui il consider fiul meu”, spune Irina Loghin.

Fuego a invatat de la ea ce inseamna succesul si care sunt adevaratele valorii ale vietii, dar ceea ce nu stie multa lume este ca mama sufletului sau l-a invatat sa fie un barbat optimist!„ Doamna Irina e o doamna distractiva. Un coleg exceptional si mama mea adoptiva!”, recunoaste Fuego.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

El si Irina Loghin, o familie binecuvantata si pe scena, dar si in viata de zi cu zi! Minunea si farmecul sarbatorilor ii uneste, fara exceptie, in fiecare

an! Nu exista Paste in care Fuego si regina muzicii populare sa nu fie impreuna sa ciocneasca oua si sa manance cozonac!