Fuego, din nou in lumina reflectoarelor! Cantaretul si-a expus cele mai recente picturi, iar la vernisaj a fost inconjurat de vedete una si una

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 aug 2021, 19:40

Aflata la o noua expozitie in care Fuego si-a prezentat cele mai recente picturi, Teo Trandafir a cerut parerile invitatilor despre proiectul de succes ale colegului lor.

Intrebat de Teo care este legatura intre casele parintesti si Grigore Vieru, Fuuego a marturisit ca s-a inspirat din versurile poetului si a creat mai multe lucrari, care au ca tema centrala- casa parinteasca, vazuta in moduri diferite.

"Casa parinteasca este piesa scrisa de Grigore Vieru, mi s-a incredintat piesa, eu am facut-o cunoscuta in Romania si m-am gandit ca de fiecare data cand ne e mai greu ne intoarcem acasa, cu totii avem o casa in sufletul nostru.

S-a nascut "Casa parinteasca" in urma poemului si am realizat 25 de case din diferite zone ale tarii. Am muncit toata vara, nu am avut vacanta!", a spus Paul Surugiu.

Cantaretul a mentionat faptul ca fondurile acumulate in urma vanzarii tablourilor sale vor fi donate artistilor bolnavi. Din compasiune si respect pentru marii artisti ai tarii incercati de grele suferinte, Fuego a recurs la asemenea gesturi de caritate si in demersurile sale a fost sustinut si de alti colegi de breasla.


Iata ce alti artisti au fost alaturi de Paul Surugiu la vernisaj si ce mesaje surprinzatoare i-au transmis acestia.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

##VIDEO164587##

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.