Fugeau prietenii de ea pentru ca ii mirosea gura urat, desi se spala regulat pe dinti. Cand s-a uitat mai atent in gura, a observat asta in obraz si a facut legatura. E socant ce i-au spus doctorii ca ii crestea in gura

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 15:36

Un mirosul corporal neplacut ne poate creea o reputatie proasta, dar exista si cazuri in care nu e vina noastra.

 

O femeie, care suferea din cauza respiratiei neplacute, a mers la dentist dupa ce a observat o formatiune anormala in gura ei. Se pare ca aceasta ii provoca si mirosul neplacut.
Femeia suferea de pietre la amigdale. Acestea se formeaza din resturi alimentare care se blocheaza in pliurile membranei care captuseste cavitatea bucala si care comunica cu amigdalele. In timp, se solidifica si devin adevarate pepiniere pentru bacterii, moment in care incep sa elimine un miros neplacut.
Acestea sunt relativ comune si multe persoane le pot indeparta singure acasa. In cazul in care devin dureroase sau prea mari, este nevoie de ajutorul unui dentist.

O femeie, care suferea din cauza respiratiei neplacute, a mers la dentist dupa ce a observat o formatiune anormala in gura ei. Se pare ca aceasta ii provoca si mirosul neplacut.

Femeia suferea de pietre la amigdale.

Acestea se formeaza din resturi alimentare care se blocheaza in pliurile membranei care captuseste cavitatea bucala si care comunica cu amigdalele. In timp, se solidifica si devin adevarate pepiniere pentru bacterii, moment in care incep sa elimine un miros neplacut.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Acestea sunt relativ comune si multe

persoane le pot indeparta singure acasa. In cazul in care devin dureroase sau prea mari, este nevoie de ajutorul unui dentist.

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.