Fulgy a primit doi ani de închisoare cu suspendare sub acuzația de tâlhărie! Decizia este definitivă și irevocabilă

Author: Lavinia Medrea

Fulgy a primit doi ani de închisoare cu suspendare sub acuzația de tâlhărie! Decizia este definitivă și irevocabilă

Sursa: Instagram Mr Moft

Fulgy, mezinul familiei Clejani, a fost condamnat la doi ani de pușcărie. Decizia magistraților este definitivă.

Manole Dan Constantin Fulgeraș, cunoscut drept Fulgy, a fost condamnat definitiv astăzi, 9 noiembrie 2022, la doi ani de închisoare pentru tâlhărie și la plata cheltuielilor de judecată. 

Fulgy, condamnat la doi ani de închisoare pentru tâlhărie

În primă instanță, Fulgy a primit doi ani de închisoare cu suspendare pe 21 aprilie pentru că a tâlhărit o persoană, astfel mezinul Clejanilor ar fi trebuit să facă muncă în folosul comunității.

La acel moment, Fulgy a făcut apel, dar nu a avut noroc, pentru că magistrații au decis să-l oblige la plata cheltuielilor de judecată în valoare de 400 de lei, pe lângă cei doi ani de închisoare cu suspendare.

Citește și: Margherita de la Clejani nu a apucat să răsufle ușurată, căci procurorii au redeschis dosarul în care este implicată și cer o pedeapsă mai dură. După ce artista a provocat un accident sub influența substanțelor interzise, în Capitală

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„În baza art.  421 pct. 1 lit. b C.proc.pen., respinge ca nefondat, apelul declarat de inculpatul Manole Dan Constantin Fulgeraş împotriva sentinţei penale nr.294 din data de 21.04.2022 pronunţate de Judecătoria Sectorului 3 București- Secţia Penală în dosarul nr.21488/301/2021.În baza art.275, alin.2 Cod de procedură penală obligă pe apelantul-inculpat Manole Dan Constantin Fulgeraş la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat în sumă de 400 de lei.

Definitivă”,  se arată în decizia instanței de la Curtea de Apel București. 

Fulgy, condamnat pentru că a tâlhărit un jurnalist în 2021 

Pentru început, Fulgy a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru că a tâlhărit un jurnalist în vara lui 2021, pentru care a plătit și daune materiale.

„Condamnă pe inculpatul Manole Dan Constantin Fulgeraș, la pedeapsa de 2 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie – fapta din 10.07.2021.

(…)

Citește și: Fulgy a fost arestat dupa ce a lovit un jurnalist si i-a furat telefonul! Desfasurare de forta a politiei pentru fiul Clejanilor

Interzice inculpatului dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în oricare alte funcţii publice, pe durată de 3 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri.

(…)  Instanţa suspendă sub supraveghere pedeapsa de 2 ani de închisoare aplicată inculpatului, pe un termen de supraveghere de 2 ani. (…) Obligă inculpatul la plata sumei de 10.000 (zece mii) de lei către partea civilă Kirmizigul Kevin – Serif cu titlu de daune morale”, se declară în sentința primită de Fulgy, menținută de judecătorii de la Curtea de Apel.