Fumeaza cate 50 de tigari pe zi si nu a pus in gura niciodata vreun fruct sau leguma! Cum crezic a arata barbatul care spune ca e sanatos tun!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 feb 2017, 23:44

Un barbat in varsta de 66 de ani care se hraneste de cand se stie cu ciocolata, tigari si fast food pretinde ca nu are nicio problema de sanatate si ca este in forma maxima.

David Jeffries crede ca se simte mai tanar si mai suplu ca niciodata. Tata a doi copii sudeaza tigare dupa tigare in fiecare zi, ajungand la performanta de a fuma cate doua pachete pe zi. mancarea lui traditionala este formata din chipsuri, friptura, carnati si oua. cat despre exercitii fizice, lui ii place sa danseze in sufragesrie si sa alerge, iar pulsul lui abia este afectat de aceste exercitii fizice.

Nu am ascultat niciodata de experti. Lumea e plina de asa ceva, de asta e un haos, a mai spus Jeffires. Urasc gustul fructelor si legumelor proaspete. Pot sa le mananc doar daca pun sare pe ele, ceea ce e un lucru rau dupa spusele specialistilor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Cât de mult îl iubește Corina Caciuc pe Laurențiu Reghecampf: “Nu cred că există un bărbat care să nu fie gelos.”