FUNNY - Doi barbati s-au luat la bataie in timp ce colegul lor prezenta stirile. VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:52

Nu doar reporterii au probleme atunci cand vine vorba de o transmisiune live, ci si prezentatorii, iar mai grav este ca se fac de ras fara sa stie si totul in linistea unui studio de stiri.

De ce? Pentru ca niciodata nu stii ce se intampla in spatele tau. In filmuletul de mai jos prezentatorul se pregatea sa anunte finalul jurnalului pe care in cele din urma l-a si incheiat.

Mare i-a fost surprinza atunci cand s-a intors in spate si a vazut ca cei doi colegi din spatele lui se bateau crunt. Totul parea sa fie o joaca, asta pana in momentul in care au inceput sa se tavaleasca pe jos si sa-si aplice pumni zdraveni.


 

Taguri:

Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.