,,Furăm startul''. Anunțul făcut de Andreea Mantea a emoționat pe toată lumea: ,,Bine ai venit''

Author: Diana Ghita

David a început școala

Sursa: Instagram

Fiul Andreei Mantea a început școala ieri, 30 august. Vedeta s-a pozat alături de David la deschiderea noului an școlar și i-a transmis un mesaj emoționant.

Chiar dacă, în mod normal, școala începe pe 11 septembrie în România, fiul Andreei Mantea a intrat de ieri în anul școlar 2023-2024. Acesta este elev la o școală privată.

Citește și: Andreea Mantea, declarații în exclusivitate despre viața ei amoroasă: ''Sunt foarte împlinită''| EXCLUSIV

Anunțul făcut de Andreea Mantea

Fiind o persoană activă pe rețelele de socializare, Andreea Mantea a împărtășit cu urmăritorii un moment special atât pentru ea, cât și pentru copilul ei.

Aceasta a postat două fotografii în care apare alături de fiul ei, David, la festivitatea de deschidere a noului an școlar.

Prezentatoarea TV a fost copleșită de emoții și de bucurie pentru băiatul ei, care a intrat în clasa a IV-a. Pe lângă fotografiile postate, aceasta i-a dedicat băiatului ei și un mesaj special pentru această ocazie, prin care îi urează un an plin de realizări.

„Gata! Furăm startul și pornim într-un nou an școlar! #Year4B, bine ai venit! Să fie un an binecuvântat cu lucruri bune, frumoase, descoperiri magice, rezultate fantastice, multă răbdare șiii…distracție! 

Doamne ajută să fie un an școlar minunat atât pentru copii cât și pentru cadrele didactice!”, a fost mesajul postat de către vedetă pe pagina ei de Instagram.

Citește și: Andreea Mantea a făcut anunțul, din vacanță: “Luna mult așteptată” Unde a plecat prezentatoarea “Casa Iubirii”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

De ce l-a mutat Andreea Mantea pe David la o școală privată 

Prezentatoarea emisiunii ,,Casa iubirii'' a luat decizia de a-l muta pe David la o școală privată, deoarece micuțul s-a confruntat cu probleme la școala de stat, unde a învățat până acum.

În urmă cu ceva timp, mama lui a mărturisit că băiatul a fost victima bullying-ului.

„Am fost și omul bun și omul rău, le-a văzut pe toate. A trebuit să îl învăț cu de toate. Și-a ales el ce este mai bun. La un moment dat era bătut la școală pentru că el își vede de treaba lui, i se rănesc sentimentele, vorbim, povestește.

Erau doar 13 copii în clasă, mi-a spus că a vrut să răspundă și el, iar doamna i-a spus să stea jos, să nu mai ridice mâna. Îmi spunea de parcă depășise, atât de multe lecții de viață de la mine și aude tot felul de învățăminte, le ia și le aplică singur.”,  a dezvăluit Andreea Mantea, în cadrul unui podcast.

Însă, cu toate acestea, mama lui David a știut cum să gestioneze situația.

Citește și: Andreea Mantea, pregătiri intense pentru momentul în care va fi soacră: „Caut niște calmante. Nu cred că o să fiu bine”

Cum au reacționat urmăritorii la anunțul Andreei Mantea

În ciuda comportamentului urât pe care l-au avut colegii și profesorii față de băiețel, fanii de pe Instagram îi transmit numai încurajări și gânduri bune acestuia. La fel ca și mama lui, internauții îi doresc un an plin de succes, în care să aibă parte numai de momente frumoase.

,,Mult succes în noul an școlar, David! Multe realizări frumoase! Sunteți tare frumoși! Minunați! Vă îmbrățișez cu mare drag și prețuire!” /  ,,Succes David, ești minunat!” / 

,,Doamne cât de mare a crescut și cât de mult seamănă cu dvs. Doamne ajută să aibă un an nou școlar cu multe realizări, răbdare, idei și noi viziuni! Să fie un băiat la fel de deștept ca și până acum.” /  ,,Baftă și să se bucure din plin de toți acești ani din viața lui.”,  au fost câteva dintre comentariile la postarea Andreei Mantea, de pe Instagram.

Citește și: Andreea Mantea spune adevărul despre fiul ei, David. Cum este acesta în realitate și cu ce lucruri o uimește