Fursecurile Carlei
Cost estimativ: 18 lei pentru 4-6 persoane
Ingrediente
Un ou
100 g ulei
100 g zahar
200 g faina
O lingurita extract de vanilie
Coaja de la o lamaie
Mod de preparare
Se freaca bine oul cu zaharul si cu vanilia,
Se adauga, treptat, uleiul, apoi faina si coaja de lamaie.
Se ia compozitia cu lingurita si se pune in tava tapetata cu foaie de copt.
Deasupra, se pune rahat, nuca, stafide sau merisoare.
Se coc la foc iute, se scot din tava si se pudreaza cu zahar.
Ingrediente
Un ou
100 g ulei
100 g zahar
200 g faina
O lingurita extract de vanilie
Coaja de la o lamaie
Mod de preparare
Se freaca bine oul cu zaharul si cu vanilia, se adauga, treptat, uleiul, apoi
faina si coaja de lamaie.
Se ia compozitia cu lingurita si se pune in tava tapetata cu foaie de copt.
Deasupra, se pune rahat, nuca, stafide sau merisoare.Se coc la foc iute, se scot din tava si se pudreaza cu zahar.
Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta