„Furtuna de pe Bosfor”, revelatia anului in Turcia, incepe din 5 octombrie, la Kanal D!

Autor: S.B. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:26

Serialul „Furtuna de pe Bosfor” o sa va cucereasca!

Ce alegere ar putea sa faca o mama intre copilul pe care l-a nascut sau cel pe care l-a crescut Raspunsul vine cu fiecare episod dintr-un noul serial de succes, „Furtuna de pe Bosfor”.

A avut mare success in Turcia, iar, de luni, 5 octombrie, va ajunge si la inimle dumneavoastra.
In rolurile principale vor fi actori pe care ii cunoasteti deja si ii indragiti foarte mult! Printre ei, Erkan Petekkaya, cel care l-a interpretat pe Riza in serialul „Dila”si pe Ali in „Tradarea”.##VIDEO144480##

Pentru faimosul serial, actorii s-au pregatit intens. Erkan, de exemplu, a mers intens la sala si a trecut
printr-o schimbare radicala de look ca sa devina cuceritorul barbat din lumea buna- Cihan.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Serialul aduce in atentia publicului destine care se despart si apoi se intrepatrund, drama unor parinti rupti de copiii lor printr-o farsa a vietii si alegeri extrem de dificile.

Asadar, nu ratati, incepand din 5 octombrie, in fiecare luni si marti, de la ora 20:00, „Furtuna pe Bosfor”. Serialul  „Un destin la rascruce” va continua odata cu lansarea productiei ”Furtuna pe Bosfor”,  dar va fi difuzat doar de miercuri, pana vineri, de la ora 20:00.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?