Furtuna devastatoare in Barlad si Constanta VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:23

Cerul s-a intunecat dintr-o data, iar vantul care sufla cu putere i-a speriat pe cei aflati prin oras.Oamenii s-au adapostit pe unde au putut de stropii grei de ploaie

Din cauza vantului puternic acoperisul unei cladiri din centrul Barladului s-a desprins si a cazut peste masinile aflate pe strada. Cand au vazut acoperisul cazut peste masini, oamenii au chemat pompierii. Mare noroc au avut cei aflati in apropierea dezastrului.Au scapat doar cu o sperietura zdravana. 

Traficul în oras a fost paralizat mai bine de doua ore, timp în care autoritatile au curatat zona. Din pacate, proprietarii masinilor avariate s-au ales cu pagube serioase. Daca
la Barlad, natura s-a dezlantuit cu furie. La Constanta, ploaia le-a adus turistilor aflati pe litoral un spectacol de culoare naturala.Ieri,la ora 19.00, pe cer si-au facut aparitia doua curcubee superbe. 



 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.