Furtuna face PRAPAD in tara! Daca in sud ploua neincetat, la munte e viscol mai rau ca in decembrie

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:25

De o adevarata aventura au avut parte cei care s-au incumetat sa iasa in aceasta dimineata din case. Imaginati-va cum este sa mergi pe strazi, in timp ce zeci de copaci sunt smulsi din radacina de vantul puternic!

O femeie in varsta de 31 de ani se indrepta spre serviciu in aceasta dimineata, cand a fost lovita grav de un copac doborat de vant. A ajuns la spital cu rani grave. Din cauza ploii torentiale, inca de azi-noapte, soselele si strazile s-au transformat in lacuri. Priviti ce haos a fost inca de aseara in Bucuresti!

Cine s-a-ncumetat sa intre cu masina pe strazi, acolo a ramas! Asa a patit si soferul acestui camion.

Cu rotile "ingropate" in noroi, camionul s-a inclinat de tot, mai, mai sa se rastoarne. Poate doar cu tractorul sa mai poata iesi din incurcatura, ca nu degeaba a ramas intepenit pe "strada tractorului".

Si la Constanta vijelia a facut prapad! Imaginati-va cum a "maturat" vantul totul in cale, daca nici acest copac cu tulpina extrem de groasa nu a "rezistat". Vantul sufla cu o viteza de 80 de kilometri pe ora, tocmai de aceea autoritatile au sistat manevrele de intrare si iesire din portul Constanta, dar si podul Agigea.


Ploile nu se vor opri nici astazi! Bucurestiul si judetele  Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, ialomita, Braila, Tulcea si Constanta sunt in continuare sub cod portocaliu de ploi pana in aceasta noapte.

Incremeniti au ramas turistii cand au vazut ca la munte este deja iarna! La fel au ramas si masinile lor, nepregatite pentru nameti si drumuri inghetate. Ninge in continuare in Harghita de parca ar fi toiul iernii.
Autoritatile au imprastiat materiale antiderapante in zona.
##VIDEO81032##

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.