Furtuna pe Bosfor - Rezumatul episodului 2

Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 15 nov 2020, 21:55

Cansu se hotaraste sa isi caute mama biologica.

Ozan, fratele ei, o insoteste la spitalul unde a fost nascuta in urma cu 15 ani. Cei doi se strecoara in camera cu arhiva spitalului, gasesc dosarul nasterii lui Cansu, cu numele si adresa mamei biologice, si il fura.

Intre timp, Gulseren, care a fost hartuita sexual de patronul magazinului de perdele, isi da demisia si se angajeaza chelnerita intr-o cafenea. Din intamplare, Hazal vine chiar in acest local cu prietenii ei.

Rusinata de conditia umila a mamei sale, adolescenta se preface ca nu o cunoaste.

Actiunea se precipita si in celalalt plan: Cansu, tot mai nerabdatoare vorbeasca cu mama sa biologica, afla unde munceste Gulseren si merge la cafenea. In timp ce asteapta in fata localului, Cansu este jefuita. Ingrijorata si speriata, Gulseren o duce la spital unde Cihan vine de urgenta. Din nou, cei doi se intalnesc, iar surpriza este uriasa pentru amandoi.



Cansu se confeseaza Dilarei spunandu-i ca a gasit-o pe mama biologica. Zarurile sunt aruncate. De aici, consecintele vor curge lant. Dilara va fi incantata sa auda ca mama biologica a fiicei sale traieste in saracie. Primul ei gand este sa o ia acasa pe fata care este sange din sangele ei, in schimbul unei sume de bani.

Pe de alta parte, Cihan ii propune lui Gulseren sa se intalneasca din nou pentru a vorbi despre situatia copiilor lor.
In timpul acestei intrevederi delicate apar si primele sclipiri ale atractiei dintre ei.

Afla mai multe despre serialele turcesti aici

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul