Furtuna pe Bosfor - rezumatul episodului 26

Autor: A.M. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:16

Rahmi, la un pas de moarte!

Dilara si Rahmi continua seria intrigilor pentru a o indeparta pe Gulseren din viata lui Cihan. Pentru a-si atinge scopul, Rahmi o implica pe Hazal in jocurile sale.Cansu il surprinde pe Ozkan oferindu-le bani celor pe care ii angajase sa devasteze patiseria lui Gulseren. Tanara are o disputa apriga cu Ozkan, reprosandu-i ca a recurs la jocul meschin. Acesta incearca sa o convinga ca a jucat rolul eroului salvator doar pentru a-i dovedi cat de mult o iubeste.


Pe de alta parte, Candan, avocata lui Ozkan il trimite pe Osman, prietenul lui Keriman sa se angajeze ca gradinar la resedinta Dilarei, cu scopul de a o spiona pe aceasta. Avocata spera ca astfel, va reusi sa obtina probe importante pentru procesul de custodie intentat de Ozkan.


In acest timp, Rahmi urzeste un plan care sa o elimine definitiv pe Gulseren din viata lui Cihan, folosindu-se de Hazal pentru a-l pune in aplicare.
Adolescenta nu vrea sa intre in joc, la inceput, dar Rahmi o ameninta ca o va trimite la un centru de detentie pentru minori pentru ca a incendiat grajdurile, insa Cihan afla de acest santaj si lucrurile iau o intorsatura neasteptata.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti