Furtuna pe Bosfor - rezumatul episodului 28

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:19

Gulseren este pe cale sa isi piarda ambele fiice!

In urma deciziei judecatoresti, cele doua familii sunt nevoite sa faca din nou schimb de fiice, pentru a-l impiedica pe Ozkan sa castige custodia lui Cansu. Astfel, Cansu se intoarce sa locuiasca cu Dilara si Cihan, iar Hazal se revine la Gulseren. Insa fetele sunt dezamagite de aceasta schimbare si accepta cu greu sa se acomodeze cu noile conditii.

La recomandarea avocatului, Dilara si Cihan isi retrag cererea de divort si simuleaza din nou ca sunt un cuplu fericit, pentru ca astfel sa nu o piarda pe Cansu.

Tot in acest scop, Dilara organizeaza acasa o petrecere, la care invita multi apropiati ai familiei dar si jurnalisti, pentru a demonstra tuturor ca sunt inca o familie fericita.

Pe de alta parte, Hazal se confrunta cu ironiile colegilor de clasa si, revoltata, tanara isi manifesta dezaprobarea petrecandu-si  timpul cu un tanar rebel. Aceasta incepe sa lipseasca de la ore si se intalneste cu noul sau iubit, fara sa ii pese de ingrijorarea lui Gulseren.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Aflnd despre despagubirea primita de fratele sau, Keriman recurge la santaj. Il ameninta pe Ozkan ca va da in vileag faptul ca totul nu a fost decat un aranjament al avocatei sale. Daca toate acestea vor iesi la iveala, Ozkan isi va pierde dreptul legal de a obtine custodia lui Cansu.

Simtindu-se incoltit, Ozkan este de acord sa cedeze o parte din bani, insa Keriman este mai uite decat si-ar fi imaginat el si ii fura toti banii pe care acesta ii ascunsese in noua sa locuinta.