Furtuna pe Bosfor - rezumatul episodului 29

Autor: A.M. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:20

Hazal trece prin clipe de cosmar!

Din dorinta de a-i recastiga increderea lui Cihan, Rahmi recurge la noi tertipuri. Acesta fructifica orice oportunitate aparuta pentru a-si arata bunele intentii fata de familia sa. Batranul se foloseste din nou de Hazal pentru a capta atentia fiului sau. In vreme ce Hazal decide, in semn de razbunare, sa fuga impreuna cu prietenul ei, Gulseren intra in panica deoarece aceasta nu ajunge acasa. Ingrijorata, femeia incearca neincetat sa o contacteze pe fiica sa, insa fara izbanda.



In acest timp, Rahmi o viziteaza pe Gulseren, pentru a-i cere iertare si pentru a o informa ca a zarit-o pe Hazal plecand impreuna cu un tanar necunoscut, pe motocicleta. Noua veste ii da inca un motiv de teama lui Gulseren care incearca sa ia legatura cu Cihan, insa acesta este de negasit.
Gandindu-se ca este momentul propice pentru a demonstra tuturor ca ii pasa de familia sa, Rahmi se implica in cautarea lui Hazal.
Batranul isi contacteaza un apropiat caruia ii cere sa ii gaseasca nepoata cat mai curand. In cele din urma, acesta primeste informatii despre locul in care se afla Hazal.

Insa prietenul rebel al fetei are planuri ascunse: vrea sa isi petreaca noaptea cu ea, sa filmeze totul in secret si sa o santajeze cu inregistrarea video. Rahmi reuseste sa ajunga la timp la cabana, insa, in timpul altercatiei dintre cei doi barbati, Rahmi il omoara accidental pe tanar.
Ingrozit de posibila pedeapsa cu inchisoarea, acesta il anunta pe fiul sau despre cele petrecute.

Cihan ajunge intr-un suflet la cabana pentru a-si recupera fiica si tatal. Batranul ii marturiseste fiului sau despre accidentul stupid, insa ii mentioneaza si faptul ca Hazal s-a aflat la un pas de viol. Impresionat de gestul tatalui sau, Cihan il sfatuieste sa fuga cat mai departe, promitandu-i ca va pastra tacerea.

Cihan o aduce pe Hazal la Gulseren si ii marturiseste acesteia despre clipele groaznice prin care a trecut fiica sa, dar si despre crima comisa de tatal sau.
Cei doi decid ca adolescenta sa locuiasca din nou la vila, impreuna cu mama sa biologica, pentru a fi protejata.

Cand ajunge acasa, Cihan le spune Dilarei, lui Cansu si lui Ozan ca Hazal a fost la un pas sa fie violata de iubitul ei. Toti o privesc compatimitor catre Hazal si se poarta frumos cu ea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”


Pe
de alta parte, politia incepe sa investigheze moartea tanarului si, in cele din urma, ajunge pe urmele lui Cihan.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.