Furtuna pe Bosfor - Rezumatul episodului 3

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 20:31

Hazal isi intalneste tatal biologic!

Bulversata de vestea primita si de intalnirea cu adevarata sa fiica, Gulseren trece prin clipe cumplite, crezand ca Cihan ii va lua fiica pentru totdeauna folosindu-se de influenta sa in societate. Presata de suspiciunile fiicei sale, aceasta este nevoita sa ii marturiseasca lui Hazal adevarul despre parintii sau biologici. Adolescenta, care isi dorise mereu sa duca o viata indestulata, primeste cu satisfactie vestea.

Dornica sa isi intalneasca tatal biologic, Hazal afla unde lucreaza Cihan si, fara sa stea pe ganduri, ii face o vizita la birou.

Fata se prezinta in fata asociatului acestuia ca fiind fiica lui Cihan. Cei doi sunt socati de aparitia fetei si presupun ca Cihan are un copil cu o alta femeie. Alper, partenerul lui Cihan, ii spune sotiei sale, Solmaz, vestea socanta. Vicleana Solmaz abia astepta o ocazie precum aceasta pentru a-i pune in pericol pozitia Dilarei in inalta societate.

Gulseren si Cihan se intalnesc din nou pentru a discuta despre situatia copiilor lor, iar cel din urma o asigura ca nimeni nu-i va lua fiica de langa ea.
Dar, in ciuda asigurarilor primite, Gulseren se teme ca Hazal va prefera sa locuiasca cu familia sa cea noua pentru ca este bogata si ii poate oferi toate lucrurile pe care si le-a dorit mereu si i-au lipsit in toti anii petrecuti in cartierul sarac.

Pe acest fond, relaţia dintre Cihan si Dilara continua sa se deterioreze. Acesta ii reproseaza sotiei sale ca se comporta ca niste straini, ca intre ei s-a creat o prapastie si ii propune acesteia sa divorteze.
Propunerea sotului sau nu o socheaza pe Dilara, care este constienta de problemele casniciei lor, insa ii prezinta acestuia motivele pentru care nu pot face pasul acesta.

Dorind sa ii faca pe plac lui Cihan, Dilara ii cere acestuia sa stabileasca o intalnire cu Gulseren pentru a se intelege cu aceasta sa le inapoieze fata, insa nu face decat sa decada si mai mult in ochii sotului sau…

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti