Furtuna pe Bosfor - rezumatul episodului 30

Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 21 sep 2020, 08:45

Gulseren ia o decizie radicala!

Afla ce anume o determina pe Gulseren sa renunte la lupta pentru o viata linistita. Femeia este dispusa sa isi sacrifice iubirea pentru Cihan.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Gulseren ia o decizie radicala! Afla ce o determina pe femeie sa renunte la lupta, azi, in "Furtuna pe Bosfor", de la 20.00, la Kanal D
Afla ce anume o determina pe Gulseren sa renunte la lupta pentru o viata linistita.
Femeia este dispusa sa isi sacrifice iubirea pentru Cihan.
In vreme ce Rahmi jubila la gandul ca a reusit sa scape nepedepsit in urma accidentului provocat, politistii patrund in curtea casei si il aresteaza. Batranul este supus unui lung interogatoriu despre cazul lui Alper. Ancheta se bazeaza pe o sesizare pe care politistii au primit-o in legatura cu tentativa de omor. Politistii detin ca proba ranga folosita de cel care il atacase pe Alper.
Inspaimantat, batranul argumenteaza ca el doar l-a ajutat pe Alper sa isi repare masina.
In acest timp, Cihan si avocatul sau il aduc pe Alper la sectia de politie pentru a confirma ceea ce Rahmi a spus anchetatorilor. Cei doi afla ca nu Alper este cel care l-a denuntat pe Rahmi la politie, ci o alta persoana, dusmanul ascuns al lui Cihan.
Pe de alta parte, Ozkan are parte de o surpriza: Nuray, fosta sa iubita din Germania, vine la Istanbul pentru a-l informa ca trebuie sa se casatoreasca urgent cu ea deoarece
poarta in pantece copilul acestuia. Keriman o primeste in casa sa pe Nuray, insa are un plan ascuns: ii promite lui Ozkan ca il va ajuta sa scape de fosta iubita in schimbul unei sume de bani. Aparitia lui Nuray ii da viata peste cap lui Ozkan si complica lucrurile in ceea ce priveste obtinerea custodiei lui Cansu.
Daramata de problemele aparute, Gulseren ajunge la concluzia cu nu va putea fi niciodata fericita alaturi de Cihan si fetele sale vor avea de suferit in continuare.
Aceasta se hotaraste sa se indeparteze de tot ceea ce i-a provocat suferinta, pentru a-si aduna gandurile. Gulseren se teme, de asemenea, ca apropierea ei tot mai mare de barbatul iubit este riscanta pentru incercarea acestuia de a obtine custodia lui Cansu.
Nu ratati astazi un nou episod din "Furtuna pe Bosfor", de la 20.00, la Kanal D.

In vreme ce Rahmi jubila la gandul ca a reusit sa scape nepedepsit in urma accidentului provocat, politistii patrund in curtea casei si il aresteaza.

Batranul este supus unui lung interogatoriu despre cazul lui Alper. Ancheta se bazeaza pe o sesizare pe care politistii au primit-o in legatura cu tentativa de omor. Politistii detin ca proba ranga folosita de cel care il atacase pe Alper. Inspaimantat, batranul argumenteaza ca el doar l-a ajutat pe Alper sa isi repare masina./


In acest timp, Cihan si avocatul sau il aduc pe Alper la sectia de politie pentru a confirma ceea ce Rahmi a spus anchetatorilor.
Cei doi afla ca nu Alper este cel care l-a denuntat pe Rahmi la politie, ci o alta persoana, dusmanul ascuns al lui Cihan.


Pe de alta parte, Ozkan are parte de o surpriza: Nuray, fosta sa iubita din Germania, vine la Istanbul pentru a-l informa ca trebuie sa se casatoreasca urgent cu ea deoarece poarta in pantece copilul acestuia. Keriman o primeste in casa sa pe Nuray, insa are un plan ascuns: ii promite lui Ozkan ca il va ajuta sa scape de fosta iubita in schimbul unei sume de bani. Aparitia lui Nuray ii da viata peste cap lui Ozkan si complica lucrurile in ceea ce priveste obtinerea custodiei lui Cansu.


Daramata de problemele aparute, Gulseren ajunge la concluzia cu nu va putea fi niciodata fericita alaturi de Cihan si fetele sale vor avea de suferit in continuare. Aceasta se hotaraste sa se indeparteze de tot ceea ce i-a provocat suferinta, pentru a-si aduna gandurile. Gulseren se teme, de asemenea, ca apropierea ei tot mai mare de barbatul iubit este riscanta pentru incercarea acestuia de a obtine custodia lui Cansu.