Furtuna pe Bosfor - rezumatul episodului 31

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:33

Parintii lui Hazal primesc o veste socanta despre starea acesteia.

Gulseren este mai hotarata ca niciodata sa se retraga din viata lui Cihan si a fiicelor sale, gandindu-se ca astfel, toate necazurile vor lua sfarsit. Nimeni nu o poate face pe Gulseren sa se razgandeasca in decizia ei de a parasi orasul Istanbul si de a se stabili in Izmir. In ciuda insistentelor lui Cihan, Gulseren paraseste metropola fara a-si lua ramas bun de la Cansu si de la Hazal.

Cansu descopera ca Hazal si-a creat un cont fals pe o retea de socializare unde scria lucruri false despre colegii sai. Dezamagita de comportamentul lui Hazal, Cansu ii reproseaza acesteia gestul josnic. In timpul disputei, Hazal se dezechilibreaza si se prabuseste pe scari, lovindu-se puternic la cap. Tanara este transportata in stare de inconstienta la spital, unde medicii constata ca aceasta se afla in stare critica si are nevoie de operatie.

Pe de alta parte, Rahmi afla ca Dilara este cea care a predat ranga incriminatoare la politie. Batranul ii reproseaza nurorii sale intentia ei de a-l acuza de crima si ii spune raspicat ca nu vor mai colabora niciodata.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

In tot acest timp, Cansu este cuprinsa de remuscari, invinuindu-se pentru accidentul provocat lui Hazal.

Cihan o anunta pe Gulseren despre nenorocirea care s-a abatut asupra lor, iar aceasta se intoarce urgent in Istanbul. Cand Hazal se trezeste din anestezie, starea acesteia este aparent buna, insa in urma unei consultatii amanuntite, medicul constata un lucru socant.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.